Israelsk studie: – Fjerde dose bare delvis effektiv mot omikron

0

Et israelsk sjukehus sa mandag 17. januar 2022 at foreløpig forskning indikerer at en fjerde dose av koronavirusvaksinen bare gir begrenset forsvar mot omikron-varianten som raser rundt om i verden, skriver den israelske avisa Haaretz.

Sheba Hospital begynte i forrige måned å administrere en fjerde vaksine til mer enn 270 medisinske arbeidere – 154 som fikk en Pfizer-BioNtech-vaksine og 120 andre som fikk Modernas. Alle hadde tidligere blitt vaksinert tre ganger med Pfizer-BioNtech-vaksinen.

Den kliniske studien fant at begge gruppene viste økninger i antistoffer som er «litt høyere» enn etter den tredje vaksinen i fjor. Men den sa at de økte antistoffene ikke forhindret spredningen av omikron.

«Til tross for økte antistoffnivåer, gir den fjerde vaksinen bare et delvis forsvar mot viruset,» sa Dr. Gili Regev-Yochay, direktør for sykehusets enhet for infeksjonssykdom. «Vaksinene, som var mer effektive mot tidligere varianter, gir mindre beskyttelse overfor omikron.»

Månedsabonnement på vaksiner?

Så viser det seg ennå en gang at de høyt oppreklamerte og farlige eksperimentelle vaksinene slett ikke gir den beskyttelsen det er blitt påstått at de skulle gi. Mange i Norge kaller seg «fullvaksinerte», men det er en illusjon. De fleste av dem har bare fått to doser. Vaksineindustrien legger opp til at de skal ikke bare ha en tredje, men også en fjerde og en femte dose – og hvem aner hvor mange etter det, ellers mister de statusen som vaksinerte og rykker ned i underverdenen til «de uvaksinerte».

Skal de begynne å tegne månedsabonnement på doser – og ruinere immunforsvart sitt fullstendig?

Forrige artikkelKraftbransjen forvrenger og dikter
Neste artikkelToppsjefen i BlackRock: Kapitalismens makt