Skravleklassen: Forbudte Samtaler

0

del 1: Pål Steigan

Av Sturla Haugsgjerd.

Fremover kommer vi i Skravleklassen til å utforske det å snakke med folk som anses for å være enten for farlige, annerledes eller ukonvensjonelle til at de fleste mener det er produktivt å gå inn i samtale med dem. Men hvor farlig kan en samtale egentlig være? Ikke så veldig, skal man dømme etter dette forsøket.

Vi startet selvsagt denne serien med en samtale med Pål Steigan kjent fra Steigan.no og AKP(m-l)s glansdager. Sturla vil først og fremst vite hvordan i all verden det var å møte Mao og Pol Pot, men vi kommer også inn på temaer som Covid-19, det norske medielandskapet anno 2021, viktigheten av god gammeldags kapitalismekritikk, som (dessverre?) synes å gå av moten i fleres øyne, inkludert hos en del av Steigans tidligere allierte i Klassekampen. Og selvsagt det store spørsmålet: er det farlig å snakke med Pål Steigan? Og det – om mulig – enda større spørsmålet: er vi i ferd med å miste evnen til å smile og le slik fire generasjoner på piazzaen, være seg i Skårderuds andre hjem, Toscana eller Steigans foretrukne, Lazio har gjort i …ja, generasjoner? Døm selv!

Hør podcasten her:

https://pod.space/skravleklassen/forbudte-samtaler-del-1-pal-steigan#

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.