Adv. Fuellmich: rettferdighet vil ikke komme gjennom domstolene, men av folket som reiser seg

0

I en video fra et nylig møte i Polen redegjorde advokatene Reiner Fuellmich og Viviane Fischer om det kommende rettsoppgjøret som av mange blir omtalt som «Nürnberg 2.0». Mange har forventninger om at det vil bli gjennomført en rettssak i en internasjonal domstol der de kriminelle globalistene som står bak Covid-svindelen vil bli tiltalt. Fuellmich, som selv har lang fartstid som strafferettsadvokat, understreket at rettssystemet eies og kontrolleres av globalistene, noe som gjør at et rettferdig rettsoppgjør ikke vil finne sted i dagens domstoler, uavhengig av om det skjer i Tyskland, USA, eller andre land.

«Den eneste måten å få slutt på dette på er at folket reiser seg og forteller myndighetene at nok er nok. Det blir ikke domstolene. Domstolene, kanskje vi kan bruke dem til å rydde opp. Men jeg er redd de ikke engang er gode nok til det. Fordi de er så infiltrert av den andre siden at vi må sette opp et helt nytt rettssystem.»

Det betyr ikke at Fuellmich og hans samarbeidspartnere ikke kommer til å fortsette arbeidet med å forberede rettssaker som vil ligne på de opprinnelige Nürnberg-rettssakene. Advokaten opplyser at det vil være ekte dommere, ekte advokater og ekte vitner, men juryen vil være folket som kan følge rettssakene via livestream. Fuellmich forventer at dette vil skje snart, og senest innen utgangen av året. 

Advokaten var imidlertid tydelig på at rettferdighet IKKE ville skje gjennom dagens rettssystem, særlig ikke i Tyskland. Hans omfattende erfaring med å prosedere i korrupte domstoler har også lært ham at politikerne bare er marionetter, og at de virkelig kriminelle er en liten gruppe svært velstående mennesker som trekker i trådene, og at det er disse menneskene som må bli stilt til ansvar. De opprinnelige Nürnberg-rettssakene etter andre verdenskrig brakte ikke rettferdighet mot globalistene som finansierte begge sider av krigen ettersom de rike lederne av selskaper som IBM og Ford aldri ble stilt for retten. De ble heller aldri dømt for deres forbrytelser mot menneskeheten som tillot Hitler og nazismen å komme til makten. Noen av de nazistiske legene som bare «fulgte ordre» ble dømt og henrettet, men de som ga ordrene ble det ikke.

Det er ingen flere konspirasjonsteorier igjen. De har alle blitt sanne, og er ikke lenger teorier.

– Reiner Fuellmich

Et av spørsmålene som ble stilt fra salen, var at mange hevder at viruset ikke eksisterer siden det aldri har blitt isolert. Hans svar var at fra et juridisk ståsted spiller det ingen rolle. Svindelen har skjedd med PCR-testene, og det er det som vil bli avslørt juridisk.

«Når vi vet at viruset ikke er farligere enn en influensa, og når vi også vet at vi ikke har en korona-pandemi, men kun en PCR-testpandemi, la oss gå etter menneskene som gikk ut med disse løgnene: Drosden, WHO, Tedros, Fauci. Og deretter, som amerikanerne sier, la oss følge bevisene. Fra en person til neste. Jeg er sikker på at mange av disse menneskene, som kun er «puppets», at mange av disse menneskene er feige, og før eller siden vil de lede oss til hvem som virkelig er ansvarlig. Av det vi lærte av Catherine Austin Fitts er det selvfølgelig en veldig liten gruppe veldig rike mennesker som styrer i kulissene, som bruker disse «puppets». Jeg vet ikke, kanskje 300, kanskje 3000 veldig rike familier som investerer pengene sine i store instrumenter, som Blackrock og Vanguard, og noen av de andre. Og gjennom disse investeringene, eller gjennom disse instrumentene, reinvesterer de pengene sine. I Deutsche Bank for eksempel, er 10 % av aksjene eid av Blackrock. På den måten har de kontroll, sammen med kanskje kineserne og folk fra Qatar.

Så er det store spørsmålet selvfølgelig, hvorfor de gjør dette? Svaret tror jeg er fordi de er redde for oss, fordi det er så få av dem, kanskje 10 000, kanskje 3000, vi vet ikke. Men de har mye penger. Hvorfor har de disse pengene? Fordi de har stjålet dem fra oss gjennom sine selskaper. Og de er redde for at vi har funnet ut av det, og vi har funnet ut mye av det. Så de trengte noe for å distrahere oppmerksomheten vår. Og det var slik de fant opp Corona. De vil ha kontroll, full kontroll, fordi de er psykopater og sosiopater. De prøver å skremme alle, slik at ingen kan tenke selv lenger, og at alle til slutt går med på vaksinasjoner med noe som ikke er en vaksine, men som dreper.»

Angående en Nürnberg 2.0-rettssak sier han dette:

«Forskjellen mellom den opprinnelige Nürnberg-rettssaken og det vi tenker på, er at når de gjennomførte Nürnberg-rettssakene, var det ikke én, men mange rettssaker etter krigen. Krigen var over. Det vi gjør akkurat nå, og det vi planlegger å gjøre, kommer til å skje mens krigen sannsynligvis fortsatt pågår. Vi håper det går over snart. Det vil egentlig ikke være over, for det er mye opprydningsarbeid som skal gjøres. Men jeg håper at det bare kommer til å ta noen uker til, kanskje 2 eller 3 måneder til, for de har virkelig overspilt. De går amok akkurat nå.

Vi må sette opp våre egne rettssystemer, og det vil vi. Jeg tror vi må sette opp våre egne… vel, hva kaller man det? Jeg antar at vi må sette opp vårt eget parallelle univers. Og vi bør begynne nå. På mange måter har vi allerede startet. Fordi det nåværende systemet ikke kan fortsette. Det er umulig å reparere. Det kan ikke fikses. Vi må sette opp systemet vårt for økonomi, utdanning, juss og mest utdanning, fordi utdanning er så viktig. Hvis folk ikke lærer hva dette handler om, hvis de ikke lærer at de er nødt til å stille spørsmål, så vil de bli omgjort til roboter. Og det er det de prøver å gjøre med barna våre. Det eneste rådet jeg kan gi deg er, ikke spill med! Etablèr kontakt med andre. Sett opp ditt eget parallelle univers, og ta kontakt med alle menneskene som er på den gode siden.» 

Fuellmich avslutter med å si: Stå opp og be dem dra til helvete. For det er der de kommer fra!  

Oversatt til norsk av Nina Cappelen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.