Naturen

0

Av Silje Molvær.

Så uendeligt heldige me e i 2021. Naturen har tross alt løge og bedratt oss mennesker igjønå heile vår historie. Me har gjort alt i vår makt for å spela på lag med naturen, men den har jobd mot oss alltid. Utspekulerte, som an e.

Silje Molvær.

Takk gud for Pfizer og Moderna og AstraZeneca og resten av Big Pharma og alle verdens beslutningstakere og politikere. Og ikkje minst takk te media, for ein bukett dåkkår e! -Og takk te hvermansen: mannen i gadå; For UTEN dåkkårs evige dugnadsånd hadde nok naturen tatt knekken på oss te nå. Me har tross alt vært utrydda gang på gang på gang gjønå menneskehetens fartstid. Dødd og dødd og dødd, så lenge me har levd. Nei, naturen har fått styrt og bestemt altfor lenge. Men nå e det heldigtvis slutt på det der makkverket. Over og forbi, og godt e det.

Endeligt kan me legga skjebnen vår i hendene på pengesterke vaksinegiganter som bare vil oss så inderligt vel. Som samen med politikerfjes og konstant mediastrøm gir oss fasiten på ka me ska tenka og tro. Så me sleppe å forholda oss te frihet og sjølstendig tanke. Det der frihetsmaset e så uverdigt og langdrygt uansett. Eg e heilt klart evigt takknemlige. Virkelig. Ka ska me med naturen liksom? Naturen e ein enormt ødelegganes kraft, vett du. Det e sprøyter som skape liv: Medikamenter injisert, konsumert og ikkje minst implementert i menneskekroppen e veien å gå. At me någen gang før har trodd någe aent….Eg gir meg ende over og klaske neven i pannen.

Det besta for menneskehetens øvelevelse e at me slutte å tro heilt på naturen. Me må spisa merr syntetisk, genmodifisert mat. Me må drikka merr vann med merr fluor og klor. Me må sprøyta gift øvealt rundt oss sånn at insekter og småkryp dør, -og kem i sin beste vilje holde vel ut med den der fogglahaulingå i trenå og evige vingeflapringå? Direkte forstyrranes for sinnet og privatlivets fred, e det. Me må få ein slutt på dyreliv, gjerda det inne, og stenga det ner. Dyr e for testing av medikamenter og kosmetikk, adle vett jo det. Frihet e oppskrytt. Riv ner urskog og jungel. Kast merr søppel i havet, brug merr eingangsmasker. Og for all del: GÅ PÅ POLET!

Eg glede meg allerede te neste år. Forhåpentligtvis e me adle injiserte med trippeldose mRNA og sleppe å vær nær kverandre. E to meter egentlig nok avstand? Og eg håbe de avlyse julå 2022 allerede i juli. Skrur opp strømprisane og selge oljå te utlandet.

Eg ler så godt av det tullete begrepet flokkimmunitet, for kem vil strengt tatt ha någe med flokk å gjørr? Latterligt. Aleina, e det som gjelde. Klemming e någe av det farligste som finns. Og håndhilsing. Ha upersonlig sex istedet. Gjerna mens du chatte med någen på Facebooks Meta. Så sleppe du å involvera deg i det som foregår med den kroppen du e stuck i. Bare kobla fra. Håve fra kroppen. Bli ufordragelige. Få någen te å gje deg et verv så du kan få deg ein pendlerbolig. Husk å trø litt på andre, og då spesielt på barn og unge. De e så små ligavel, så de kler godt onnersiå av skoen din.

Me leve sanneligt i ei goe tid. Hadde bare snøen vært svarte nå, hadde det vært heilt perfekt. E det for møje å be om?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.