Krig i Ukraina?

0

Det er NATOs ekspansjon som driver konflikten med Russland.

Aaron Maté i The Grayzone intervjuer Richard Sakwa, professor i russisk og europeisk politikk ved University of Kent.

Russland søker et juridisk bindende løfte om at NATO vil slutte å utvide østover, inkludert til Ukraina. Hvis USA nekter, er krig neste gang? Forsker og forfatter Richard Sakwa analyserer den voksende Russland-Ukraina-konflikten og hvordan Russiagate drev den.

Professor Richard Sakwa har gitt ut flere bøker, som blant annet «Frontline Ukraine: Crisis in the Borderlands» og hans siste, «Deception: Russiagate and the New Cold War

Forrige artikkelSenator i USA «vil ikke utelukke atomangrep på Russland»
Neste artikkelAdv. Fuellmich: rettferdighet vil ikke komme gjennom domstolene, men av folket som reiser seg
Aaron Maté
Aaron Maté er journalist og produsent. Han er vertskap for Pushback med Aaron Maté på The Grayzone. I 2019 ble Maté tildelt Izzy-prisen (oppkalt etter I.F. Stone) for enestående prestasjon i uavhengige medier for sin dekning av Russiagate i magasinet The Nation. Tidligere var han vert/produsent for The Real News and Democracy Now!.