Verdens mest vaksinerte samfunn avlyser julefeiringa på grunn av «voldsom smitteøkning»

0
View of the rock of Gibraltar with spectacular cloud, from Ocean Village Marina Bay. Quiet Covid travels. 5th September 2020.

Gibraltar er det mest vaksinerte samfunnet i verden. «The Rock» som landstripa kalles, har et folketall på 33.679. Per 24. september hadde man satt 79.502 vaksinedoser, til tross for at barn ennå ikke er inkludert i kampanjen. Det gir en nærmest uslåelig vaksinasjonsgrad på 119%!

Siden motivasjonen for vaksinene er at de skal beskytte mot smitte og «gi frihet fra nedstengninger» er det ikke lite oppsiktsvekkende at myndighetene i Gibraltar nå har avlyst julefeiringa under henvisning til «en eksponentiell økning av smitten».

Mens regjeringen har oppfordret publikum til å «bruke sin egen dømmekraft», har de «på det sterkeste» frarådet sosiale arrangementer i minst de neste fire ukene, og frarådet folk fra å holde private julearrangementer. Gibraltar har sett en jevn økning i aktive tilfeller av COVID-19 gjennom oktober og november, som har tatt fart de siste dagene.

Helseminister Samantha Sacramento beskrev økningen i antall tilfeller som «drastisk», og oppmuntret folk til å møte opp for å motta boostervaksine.

Sacramento sa: «Den drastiske økninga i antallet mennesker som tester positivt for COVID-19 de siste dagene er en sterk påminnelse om at viruset fortsatt er svært utbredt i samfunnet vårt og at det er vårt alles ansvar å ta alle rimelige forholdsregler for å beskytte oss selv og våre kjære.

«Vaksinasjonsprogrammet for 12 til 15-åringer og boostervaksinasjonsprogrammet er nå i gang, og Gibraltar mottok 4680 flere doser denne uka. «Alle som er kvalifisert for en vaksine eller en booster oppfordres sterkt til å ta tilbudet når de blir bedt om det.»

Det virker ikke som om vaksinepusjerne helt klarer å stokke sine egne argumenter. Hvis vaksinene er effektive og beskytter mot smitte, så skulle jo et fullvaksinert samfunn kunne leve som normalt. Men det kan det altså ikke. Det må jo bety at løftene om at «vaksinene gir frihet» er usanne og at vaksinene slett ikke er effektive.

Det er også grunn til å merke seg at Gibraltar ikke har rapportert et eneste koronarelatert dødsfall siden 28. februar 2021.

Gibraltar covid as of September 28, 2021
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.