Sjokkerende tall i USA av myokarditt og perikarditt etter covid-vaksinasjon

0

Av svensk spesiallege. Checkfact.org.

Her presenterer vi et grafisk sammendrag av rapporteringen til det amerikanske bivirkningssystemet VAERS av myokarditt (myokarditt) og perimyocarditt (perikarditt) til og med 22. oktober. Tre diagrammer er veldig illustrerende.

Så langt i år er det rapportert om 11.017 myo- og perimyocarditt i USA i år. På årsbasis tilsvarer dette 13.631 rapporter, som er 192 ganger mer enn gjennomsnittet per år, for alle andre vaksiner, de foregående 11 årene.

Den første grafen viser all myo- og perimyocarditt rapportert til VAERS de siste 12 årene for alle vaksiner. Disse hjertelidelsene har blitt rapportert i gjennomsnitt 71 ganger per år i 2010-2020. Så langt i år er det rapportert om 11.017 myo- og perimyocarditt i USA i år. På årsbasis tilsvarer dette 13.631 rapporter, som er 192 ganger mer enn gjennomsnittet per år, for alle andre vaksiner, de foregående 11 årene.

Det andre diagrammet viser at det er betydelig høyere forekomst av de to hjertesykdommene etter dose 2 av covid-vaksinen og at det er de yngste aldersgruppene som oftest rammes, spesielt aldersgruppen 15-19 år. Som kjent er risikoen for at en frisk person i denne aldersgruppen dør av covid-infeksjonen så å si ikke-eksisterende.

Til slutt, en graf over fordelingen av myo- og perimyocarditt-rapporter for de tre vaksinene som brukes i USA. I Sverige har man en stund kun gitt Pifzers vaksine til alle yngre enn 30 år. Er det så lurt? Pfizer har 3,2 ganger så mange rapporter sammenlignet med Moderna (8.151 vs. 2.557). Pfizers vaksine er imidlertid gitt i flere doser (248 millioner mot 159 millioner doser for Modernas vaksine). Men selv om det er justert for dette, er risikoen i USA dobbelt så stor for at en person får myokarditt eller perikarditt av Pfizers vaksine sammenlignet med Modernas. Er Folkehelsemyndigheten klar over dette?


Kilder:

https://openvaers.com/covid-data/myo-pericarditis

https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#vaccinations_vacc-total-admin-rate-total

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.