Sjokkerende tall i USA av myokarditt og perikarditt etter covid-vaksinasjon

0

Av svensk spesiallege. Checkfact.org.

Her presenterer vi et grafisk sammendrag av rapporteringen til det amerikanske bivirkningssystemet VAERS av myokarditt (myokarditt) og perimyocarditt (perikarditt) til og med 22. oktober. Tre diagrammer er veldig illustrerende.

Så langt i år er det rapportert om 11.017 myo- og perimyocarditt i USA i år. På årsbasis tilsvarer dette 13.631 rapporter, som er 192 ganger mer enn gjennomsnittet per år, for alle andre vaksiner, de foregående 11 årene.

Den første grafen viser all myo- og perimyocarditt rapportert til VAERS de siste 12 årene for alle vaksiner. Disse hjertelidelsene har blitt rapportert i gjennomsnitt 71 ganger per år i 2010-2020. Så langt i år er det rapportert om 11.017 myo- og perimyocarditt i USA i år. På årsbasis tilsvarer dette 13.631 rapporter, som er 192 ganger mer enn gjennomsnittet per år, for alle andre vaksiner, de foregående 11 årene.

Det andre diagrammet viser at det er betydelig høyere forekomst av de to hjertesykdommene etter dose 2 av covid-vaksinen og at det er de yngste aldersgruppene som oftest rammes, spesielt aldersgruppen 15-19 år. Som kjent er risikoen for at en frisk person i denne aldersgruppen dør av covid-infeksjonen så å si ikke-eksisterende.

Til slutt, en graf over fordelingen av myo- og perimyocarditt-rapporter for de tre vaksinene som brukes i USA. I Sverige har man en stund kun gitt Pifzers vaksine til alle yngre enn 30 år. Er det så lurt? Pfizer har 3,2 ganger så mange rapporter sammenlignet med Moderna (8.151 vs. 2.557). Pfizers vaksine er imidlertid gitt i flere doser (248 millioner mot 159 millioner doser for Modernas vaksine). Men selv om det er justert for dette, er risikoen i USA dobbelt så stor for at en person får myokarditt eller perikarditt av Pfizers vaksine sammenlignet med Modernas. Er Folkehelsemyndigheten klar over dette?


Kilder:

https://openvaers.com/covid-data/myo-pericarditis

https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#vaccinations_vacc-total-admin-rate-total

Forrige artikkelCOP26 – de multinasjonale selskapenes allianser tar over
Neste artikkelÅpent brev til vår nye helseminister Ingvild Kjerkol om vaksiner og behandling av covid
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.