CDC-epost: «Vår definisjon av vaksine er problematisk»

0
Centers for Disease Control and Prevention. Georgia, Atlanta USA March 6, 2020.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA endret sin definisjon av «vaksine» og «vaksinasjon» 23. september 2021. Endringene er så påfallende at det har skapt en god del oppmerksomhet.

I årevis hadde CDC hatt en standard definisjon av disse begrepene, nemlig slik (vår oversettelse, red.):

Vaksine: Et produkt som stimulerer en persons immunsystem til å produsere immunitet mot en spesifikk sjukdom, og beskytter personen mot den sjukdommen. Vaksiner gis vanligvis gjennom nåleinjeksjoner, men kan også gis gjennom munnen eller sprayes inn i nesen.

Vaksinasjon: Handlingen med å introdusere en vaksine i kroppen for å produsere immunitet mot en spesifikk sjukdom.

Men 1. september 2021 ble plutselig definisjonen helt annerledes (vår oversettelse, red.):

Vaksine: Et preparat som brukes til å stimulere kroppens immunrespons mot sjukdommer. Vaksiner gis vanligvis gjennom nåleinjeksjoner, men noen kan gis gjennom munnen eller sprayes inn i nesen.

Vaksinasjon: Handlingen med å introdusere en vaksine i kroppen for å produsere beskyttelse mot en spesifikk sjukdom.

Dette ble lagt merke til. Representanten Thomas Massie var blant de første som pekte på at definisjonen gikk fra «immunitet» til «beskyttelse»:

For mange observatører så det ut til at CDC endret definisjonene på grunn av den avtagende effektiviteten til COVID-19-vaksinene. For eksempel faller effektiviteten til Pfizer-vaksinen over tid, med en israelsk studie rapporterte i august 2021 viser at vaksinen er «bare 16 % effektiv mot symptomatisk infeksjon for de individene som hadde to doser av vaksinen fra januar.» CDC erkjenner den avtagende effektiviteten, og forklarer dermed deres promotering av boostervaksine.

Selvfølgelig forsvarte de vanlige mistenkte CDC. Washington Post sår for eksempel tvil om at CDC endret definisjonen på grunn av problemer med COVID-19-vaksinene. CDC prøvde å bagatellisere endringa, og sa «små endringer i ordlyden over tid … har ikke påvirket den generelle definisjonen.»

Interne eposter

Men diskusjonen om definisjonene skapte uro innad i CDC. I en e-post fra august 2021 viste en CDC-ansatt til klager om at «Høyreorienterte covid-19-fornektere bruker deres ‘vaksine’-definisjon for å argumentere for at mRNA-vaksiner ikke er vaksiner …»

https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc2037351-43d4-4be3-a383-479959b34a33_785x238.png

Etter å ha fått noen innspill, gikk CDCs ledende helsekommunikasjonsspesialist opp i næringskjeden for å foreslå endringer i definisjonene: «Jeg må oppdatere denne siden Grunnleggende om immunisering | CDC siden disse definisjonene er utdaterte og blir brukt av noen for å si at COVID-19-vaksiner ikke er vaksiner i henhold til CDCs egen definisjon.»

https://cdn.substack.com/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd5ed67da-86c5-4131-9f51-a1eb631d83dd_743x353.png
Da de ikke fikk noen respons, kom det en oppfølgings-e-post en uke senere: «Definisjonen av vaksine vi har lagt ut er problematisk, og folk bruker den til å hevde at COVID-19-vaksinen ikke er en vaksine basert på vår egen definisjon.»
Endringen av «vaksinasjonsdefinisjonen» ble til slutt godkjent 31. august. Dagen etter, den 1. september, godkjente de endringen til «vaksine»-definisjonen fra å vise til immunitet og i stedet vise til beskyttelse (se nedenfor).
Og slik er det. Når vaksinene ikke klarer å leve opp til de definisjonene som har vært standard, så endrer man definisjonen, slik at vaksineindustrien ikke får noe trøbbel og kan fortsette å pusje sine såkalte vaksiner – og håve inn superprofitter. Og myndighetene kan fortsette med sine grove overgrep og sin tvangsvaksinering, sjøl om disse «vaksinene» altså ikke gir immunitet, men angivelig «beskyttelse».

Leksikondefinisjonen

Store norske leksikon skriver:

Vaksine er et preparat som brukes til å stimulere immunapparatet slik at den som vaksineres, blir immun uten å gjennomgå sykdom.

De aktuelle «vaksinene» lever tydeligvis ikke opp til leksikondefinisjonen av vaksine. Løsningen er tydeligvis å endre definisjonen, men vaksineindustrien har ennå ikke fått vetorett i leksikonredaksjonene.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.