Australia: Ubetalte covid-bøter vil bli tatt fra bankkontoer og beslaglagte hjem

0
Illustrasjon fra nettsidene til Rebel News som dekker kampen mot koronadiktaturet i Australia

Det mer og mer totalitære koronaregimet i Australia blir verre og verre. Queensland-beboere som mottok bøter for å ha brutt covid-19-reglene risikerer å få hjemmene sine beslaglagt og bankkontoene frosset i en statlig aksjon for å kreve inn 5,2 millioner dollar i tilbakebetalinger. 

The State Penalties Enforcement Register (SPER) regner med å samle inn 3046 ubetalte bøter fra pandemien på vegne av Queensland Health.

Mer enn 2755 bøter var fra enkeltpersoner og bedrifter som er anklaget for å ha brutt covid-19-restriksjoner, og resten enten fortsatt under etterforskning eller i påvente av betaling.

Om lag 56,4 prosent av bøtene er allerede betalt i sin helhet eller blir nedbetalt på en betalingsplan.

SPER sa at innkreving fra personer som ikke betalte bøtene sine «kan inkludere beslagleggelse av bankkontoer eller lønn, registrering av krav i eiendom eller suspendering av førerkort», ifølge Brisbane Times .

De drastiske tiltakene vil bli brukt til å kreve inn 18,4 prosent av utestående bøter, verdt totalt 1 million dollar.

Queensland Health ba også SPER om å inndrive mer enn 2045 forfalte regninger fra hotellkarantene som har opparbeidet en gjeld til staten på 5,7 millioner dollar.

De konsentrasjonsleir, unnskyld «karantenefasilitetene», åpner snart

Som et ledd i det som kalles «veien til gjenåpning» vil delstaten om kort tid åpne sine såkalte «karantenefasiliteter».

Wellcamp quarantine hub vil stå klar til å ta imot reisende som kommer fra «covid hotspots». Det første glimtet av hvordan 1000-sengers karanteneanlegg på Wellcamp flyplass utenfor Toowoomba vil se ut, er nå blitt kjent, skriver ABC net.

To måneder etter at byggearbeidene begynte, sier Queensland-regjeringa at anlegget er i rute for å ha 500 senger i drift innen utgangen av desember. Visestatsminister Steven Miles besøkte stedet nylig for å være vitne til de første støpearbeidene.

En kunstners versjon av den kommende interneringsleiren i Queensland. Kilde: Queenslands regjering

Les: Feds open to passenger flights at controversial Queensland quarantine hub

Forslaget til biosikkerhetslov snakker om «klasser av individer»

Australia behandler nå forslaget til ny biosikkerhetslov, kalt Enhanced Risk Management Bill 2021. Den snakker om å dele samfunnet opp i «klasser av individer» som skal merkes ved at de må bruke spesielle klær (har noe sån skjedd før i historien?). og skal kunne interneres på ubestemt tid, og da er det jo greit at de allerede har konsentrasjonsleirene klare.

Motstandere av loven organiserer en underskriftskampanje. Se her.

Initiativtakerne skriver:

Vi er imot Biosikkerhetsendringsforslaget (Enhanced Risk Management) Bill 2021, spesielt i forhold til å utvide omfanget av gjeldende biosikkerhetslov 2015 til å omfatte pålegg om håndhevelse av biosikkerhet på «klasser av individer», som spesielt krever at de bruker spesifikke klær eller utstyr ( 108M), som skal flyttes og holdes tilbake (108L), på ubestemt tid (108 (2)) og for å avgi kroppsprøver til Verdens helseorganisasjon (108P). Selv om vi forstår at disse endringene er ment å bli pålagt grupper som kommer til landet med fly eller fartøy, utelukker det ikke uttrykkelig muligheten for at det også kan brukes på andre «klasser» av mennesker som uvaksinerte eller visse etniske , religiøse eller politisk/sosiale grupper bosatt i Australia.

Lovforslaget ligger her:

Biosecurity Amendment (Enhanced Risk Management) Bill 2021

Les også: «Helselov» i Victoria i Australia gir regjeringa myndighet til å utøve et totalt diktatur

Tidligere politimann holder tale mot koronadiktaturet

Politioffiseren Craig Backman trakk seg nylig fra politiet i Victoria fordi han ikke ville være med på å gjennomføre det kaller de «tyranniske koronareglene». Han holdt tale til tusener som hadde møtt fram ved demonstrasjonen i Melbourne 30. oktober.

Tre parlamentarikere nektet adgang til delstatsparlamentet

Tre av de fire viktorianske parlamentsmedlemmene nektet adgang til parlamentet i forrige uke for å nekte å vise bevis på vaksinasjon, har opprettet et «opprørsparlament» i en nattklubb i Melbourne.

«Se hva som skjer i Australia… Det som skjer er at man sparker ut parlamentsmedlemmer for ikke å overlevere papirene sine – for å opprette et segregert samfunn,» sa David Limbrick fra Liberaldemokratene. «Hvis det ikke har skjedd med samfunnet ditt ennå, se hva som skjer her og se oss som en advarsel.»

Uavhengig parlamentsmedlem Catherine Cumming, liberale demokraters parlamentsmedlemmer David Limbrick og Tim Quilty inviterte Rebel News inn i «opprørsparlamentet» hvor de tre suspenderte medlemmene av Overhuset utfører arbeidet sitt.

Forrige artikkelEnergikriser oppstår ikke. De organiseres av kraftbransjen.
Neste artikkelJeff Bezos med sin private Gulfstream i spissen for en flåte av privatfly for å «redde klimaet i Glasgow