Amerikansk studie viser en dobling av risikoen for hjerteinfarkt etter covid-vaksine

0

Av svenske Checkfact.org.

I USA används testet PULS Cardiac Test för att utvärdera risken för patienter att få en akut kranskärlssjukdom, till exempel hjärtinfarkt. Testet bygger på en sammanvägning av flera biologiska proteinmarkörer.

En studie i den högt ansedda medicinska tidskriften Circulation har gjorts av resultatet i PULS-testet efter vaccinering med mRNA-covidvaccin. I 8 års tid har PULS-testet tagits var 3:e till 6:e månad för 566 patienter 28-97 år gamla och jämnt fördelade könsmässigt. Resultatet är illavarslande. Den 5-åriga risken för akut kranskärlssjukdom har ökat från 11% till 25%, alltså en mer än fördubblad (2,3 gånger) riskökning. Den ökade risken kvarstod minst 2,5 månader efter att dos 2 hade administrerats.

Utdrag ur studien ”Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning

Detta betyder att mRNA-covidvaccinen ökar risken för allvarlig hjärtsjukdom i alla åldrar.

Vi vet sedan tidigare att risken för hjärtmuskel- och hjärtsäcksinflammation ökar markant för framför allt män 12-29 år efter covidvaccienering, men nu finns alltså data på att det ökar risken för bland annat hjärtinfarkt för personer som redan har en förhöjd risk att inom 5 år få en kranskärlssjukdom. Detta betyder att mRNA-covidvaccinen ökar risken för allvarlig hjärtsjukdom i alla åldrar. Vaccineringen borde således omedelbart stoppas. 


Källor:

Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning

Se også Berliner-Zeitung: Rätselhafte Herzerkrankungen im Fußball

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVesten og Ukraina hisser til krig mot Russland
Neste artikkelIkke kast bort tida på løse rykter – situasjonen er ille nok som den er
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.