Ikke kast bort tida på løse rykter – situasjonen er ille nok som den er

0

I en periode med nærmest full informasjonsblokade mot kritiske nyheter og analyser, er det ikke rart at det oppstår rykter av mange slag. Og det er lett å havne på vidotta. Men det er massevis av solid og faglig velbegrunnet dokumentasjon av vaksineindustriens forbrytelser og myndighetenes overgrep mot demokratiet og menneskerettighetene, så det er ingen grunn til å la seg forlede til å jage skygger.

Vi har i det siste mange ganger fått tilsendt en video som angivelig viser en oversjukepleier fra Slovenia som forteller om juks med vaksinene. Denne personen sier at det finnes placeboflasker som er merket som det, og som bare inneholder saltvann. Disse skal angivelig bli gitt til maktpersoner for at de ikke skal risikere vaksineskader.

Dette er for eksempel omtalt i Daily Telegraph.

Hadde dette vært sant, så hadde det vært en bombe av en annen verden. Vi har prøvd å finne ut om det er noe hold i ryktene eller videoen, men vi har ikke kunnet se at det er det. Vi publiserer ikke rykter, og har ingen interesse av å basere våre analyser på annet enn fakta.

Denne saka er omtalt i den slovenske nyhetskanalen 24UR.com, og avisa skriver at videoen er et falsum.

Avisa skriver:

Dette ble også bekreftet for oss ved Høgskolen i Ljubljana, hvor de forteller at de har svart på slike spørsmål som kommer fra utlandet de siste dagene. «Vi benekter denne historien og alle dens versjoner. Damen i videoen (publisert 30. juli, op. Cit.) er ikke UKCL hovedsjukepleier. Damen i videoen er ikke ansatt ved University Medical Center Ljubljana og har aldri vært det. Denne typen hendelser skjedde ikke i vår institusjon.»

Et minstekrav vi stiller til en informasjon, og ikke minst fra et annet land, der vi ikke kjenner språket, er at det lar seg gjøre å finne fram til kilden for informasjonen og sjekke den. Lar det seg ikke gjøre, så kan vi ikke bruke den informasjonsbiten. Det kan være sant eller usant, men kan vi ikke dokumentere det, så publiserer vi ikke.

Er det utenkelig?

I en så forbrytersk industri som den farmasøytiske industrien, er det knapt noen ting som er umulig. Og det finnes faktisk mange eksempler på at folk har fått saltvannsinjeksjoner i stedet for vaksiner, slik som dette tilfellet i Tyskland. Men det betyr ikke at det er gjort med vilje eller at det ligger en plan bak.

Det vi trenger er edruelig, faktabasert og velfundert kritikk av den fullstendig skandaløse koronapolitikken. Vi har mye å ta av, og har ikke behov for vandrehistorier.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelAmerikansk studie viser en dobling av risikoen for hjerteinfarkt etter covid-vaksine
Neste artikkelDen russiske og den syriske hæren holdt stor fellesøvelse i Nordøst-Syria