Tulsi Gabbard: – USA blir mer og mer som en politistat. Vi må stå opp mot elitens knebling!

0

Justisminister Merrick Garland i USA har gitt FBI beskjed om å være på utkikk etter sinte foreldre som stiller skoleledelser til ansvar på skolestyremøter.

Garland sendte et notat til FBI der han beordret det til å koordinere med landets 14 000 skoledistrikter. Denne handlingen kommer etter at Biden-administrasjonen mottok en bønn fra National School Boards Association (NSBA) om å beskytte skolene mot den «overhengende trusselen» om at foreldre sender «trusselbrev og nettmobbing» skoleansatte. Foreningen anser slike aktiviteter for å ligne «innenriks terrorisme».

«Etter hvert som disse handlingene med ondskap, vold og trusler mot offentlige skoleansatte har økt, kan klassifiseringen av disse avskyelige handlingene være tilsvarende en form for innenlandsk terrorisme og hatkriminalitet,» skrev NSBA.

Utgangspunktet for dette tiltaket var at en mor ved navn Stacy Langton hadde stått opp på et foreldremøte og kritisert skolens pensum. Tidligere kongressmedlem Tulsi Gabbard kritiserer her initiativet til justisministeren og sier at det er et angrep på ytringsfriheten og det første grunnlovstillegget.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.