Politifolk i Seattle og Chicago truer med å ikke komme på jobb på grunn av vaksinetvang

0

Politifolk i Chicago og Seattle truer med å ikke komme på jobb på grunn av vaksinetvang, og 40 prosent av TSA agenter på USAs flyplasser og tusenvis av piloter har ikke rapportert statusen sin med fristen bare noen uker unna. Dette melder NBC News.

Vaksinetvangen settes i verk samtidig som det er økende dokumentasjon på at effektiviteten til vaksinene faller svært raskt over tid og samtidig med at tallene på dødsfall og alvorlige skader etter vaksinasjon øker.

Mange stater i USA har innført vaksinetvang for politifolk og andre i offentlig tjeneste. De som ikke bøyer seg får sparken.

Det betyr at Seattle er i ferd med å miste omtrent en tredjedel av politistyrken.

Seattle-ordfører Jenny Durkin (D) sa i august at alle offentlig ansatte i byen må være fullstendig vaksinert innen 18. oktober, med mindre de har religiøst eller medisinsk unntak.

Politikken var i tråd med et statlig mandat som ble kunngjort i august, som ikke tillater ansatte å velge ukentlig testing. Noen statlige byråer har sendt ansatte som ikke har sendt inn bevis på vaksinasjonsvarsel.

I et brev til SPD-ansatte i forrige uke advarte politimester Adrian Diaz om at 5. oktober var fristen for politipersonell til å levere bevis på vaksinasjon.

Diaz sa også at 4. oktober var den siste dagen for å motta en annen dose av enten Pfizer- eller Moderna-vaksinen, eller enkeltdose Johnson & Johnson-vaksinen, for å oppfylle statens retningslinjer.

«For øyeblikket – må vi anta at vi har hundrevis av uvaksinerte personer basert på informasjonen som er sendt,» skrev Diaz. «Dette kan skape en forstyrrelse i utførelsen av oppgavene.»

Faren for å miste store deler av politistyrken skjer samtidig som voldskriminaliteten eksploderer.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.