Må det innføres tvangsvaksinering for å beskytte de vaksinerte?

0
Nå er det sesong for forkjølelse, altså tvangsvaksinering?

Covid-19 er borte fra avisspaltene. Nå er det “korona” og “forkjølelse” som gjelder i vaksinepropagandaen.

Av redaksjonen i Derimot.

I denne artikkelen fra NRK Sørlandet skriver journalistene om smittespredning, uvaksinerte og krav om vaksinetvang. 

70% av de ansatte som er “smitta” i kommunenes hjemmetjeneste er vaksinert. Derfor må det innføres vaksinetvang. Det er de uvaksinerte som har skylda.

Av det som er interessant, er at artikkelen ikke nevner covid-19. Hva er de vaksinerte egentlig smitta av? Det opplyser ikke journalistene om.

Saken handler om smitteutbrudd i hjemmetjenesten på Sørlandet, og uvaksinerte får skylda. Selvsagt med krav om nasjonal vaksinetvang for helsearbeidere og full pakke. 

Godt gjemt, laaangt nede i artikkelen står det en uttalelse fra en kommunelege:

“Totalt 5 eller 6 ansatte i helsetjenesten er smitta.
Er de vaksinert?
– Ja, alle unntatt muligens én.”

Alle de smitta er vaksinert. Ja, altså, alle, unntatt muligens én. Derfor må de uvaksinerte legge fra seg egoet, tenke på samfunnet framfor seg sjøl og la seg injisere, ifølge kommunelegen.

Hvorfor handler ikke saken hos NRK om covid-19? Artikkelen gjør ikke det. Covid-19 er ikke nevnt i artikkelen. 

Korona og koronasmitte er nevnt, men det sirkulerer fem forskjellige koronavirus som skaper feber og forkjølelse akkurat nå. Bare ett av dem gir folk covid-19. 

Brukes vanlig korona-forkjølelse nå til å drive gjennom tvangsinjisering med mRNA-vaksiner? 

Det er selvsagt mulig at journalistene i statskanalen bare har glemt å nevne at saken handler om covid-19, men det bør være usannsynlig. Så bevisstløse har ikke journalister lov til å være. Bak denne NRK-saken står til og med tre journalister, så ordvalg i artikkelen er absolutt ikke ubevisst.

Også i Adressa skrives det om “utbrudd av smitte” uten at covid-19 blir nevnt ved et ord. 

Saken handler om en skole i Trondheim, der en elev som testa seg selv hjemme med en hurtigtest fikk positivt utslag. Om det var covid-19 eleven fikk utslag på, det står det ingenting om i artikkelen.

Da eleven ringte skolen og alarmen gikk, iverksatte skolen massetesting av elever. Da fant skolen over 30 positive tester. De fleste av elevene som slo positivt ut på testen var symptomfrie, ifølge avisa.

Hva det var elevene ble testa for og slo ut positivt på, det nevner ikke journalistene med et ord. Det har noe med korona å gjøre, men det handler ikke lenger om covid-19. 

Er journalistene i Adressa også bevisstløse i gjerningsøyeblikket og bare har glemt å fortelle at saken handler om covid-19? Eller tegner de et forvrengt bilde ved bevisst å utelate viktig informasjon?

– Vi har en forkjølelsesbølge, men så kan det vise seg å være korona, sier rektor ved skolen, Frode Øren, til Adressa.

Journalisten hørte tydeligvis ikke “covid-19” i uttalelsen fra skolens rektor heller. Vi har altså en forkjølelsesbølge som ikke handler om covid-19 og det er årsaken til at vaksinen ikke virker. Eller?

Forrige artikkelHagtvet og snøen som falt i forfjor
Neste artikkelOffentlige utredninger – verre og verre?