Australia: Nå kommer total internettovervåking

0
Police officer at anti lockdown protest during covid Lockdown in Melbourne CBD, Australia 21 August 2021

Australia har et av de råeste og mest undertrykkende koronaregimene i verden. Fredelige demonstranter blir flere ganger trakassert med brutal politivold. Nå skal anonymiteten på Internett oppheves slik at ingen tør å skrive noe kritisk lenger. Det er vedtatt diverse lover, blant annet mot «hatefulle ytringer», som er så vage at de kan brukes mot det meste som er av opposisjon. Og straffene er drakoniske, skriver Wochenblick.

  • Vilkårlige lover straffer kritikk av mennesker på nettet med opptil 5 års fengsel eller en bot på 111.000 dollar.
  • Sosiale medier må sensurere kritiske innlegg, ellers får de en bot på 500.000 dollar.
  • Tilgang til sosiale medier skal bare være mulig med ID. Det er da ikke lenger noen anonymitet.
  • Regjeringen kan ganske enkelt blokkere hele nettsteder som den ikke liker.
  • En obligatorisk app for mobiltelefoner er planlagt: Borgere må sende et bilde av seg sjøl til myndighetene innen 15 minutter på kommando, slik at de kan sjekke hvor de er.

En sensurlov ble vedtatt i juni som tvinger sosiale nettverk til å slette innhold som ikke er politisk korrekt.

Sensorene kan være av den oppfatning at det fortsatt er for mange dissentere igjen. Det nye lovforslaget tar sikte på å gjøre det umulig å skrive noe anonymt. Uten å vise en offisiell foto -ID først, skal det ikke lenger være mulig å registrere seg i sosiale nettverk. Regjeringa vil også ha full tilgang til alle kontoer.

Den australske føderale regjeringen planlegger å de-anonymisere Internett for å innføre et sosialt kredittsystem for å bekjempe «online -misbruk» – politiet vil ha tilgang til enkeltpersoners sosiale mediekontoer som vil bli knyttet til enkeltpersoners pass.

Appen skal når som helst kunne sjekke hvor du befinner deg

Alle som har blitt satt i karantene på grunn av en positiv koronatest, må i framtida installere en app på telefonen. Du kan deretter bli spurt hvor du er når som helst via denne appen. På forespørsel må du ta et bilde av deg sjøl mot den angitte bakgrunnen innen 15 minutter og sende det til myndighetene slik at de kan sjekke hvor du er. Appen testes for tida av 50 personer. Etter å ha fullført testfasen, bør den bli obligatorisk.

Australia er blitt en brutal politistat, nå protesterer til og med næringslivet

Til tross for en politibrutalitet uten proporsjoner fortsetter modige australiere å protestere i gatene. Og nå kommer også reaksjonen fra næringslivet. Lockdownpolitikken har vært fullstendig ødeleggende for økonomien i landet, og nå har Business Council of Australia skrevet et brev til myndighetene der de advarer mot at lockdown vil påføre økonomien langvarige skader. Underskriverne sier at Australia gjør en stor feil ved ikke å gjenåpne landet.

Brevet er gjengitt i Financial Times bak betalingsmur, men her er et par sitater:

«The borders should have never been closed,” Graham Turner, chief executive of travel company Flight Centre, told the Financial Times. “We’re making some very big mistakes here.”

«It’s time for corporate Australia to turn its disquiet and rumblings into a roar,” said Greg O’Neill, the chief executive of Melbourne fund manager La Trobe Financial, one of the signatories to the open letter sent by the Business Council of Australia. “It is time for courage and honesty. Not politics.”

Business Council of Australia advarer om at lockdownpolitikken også har ført til ei mental helsekrise i landet. En av fire australiere kjenner en som har begått sjølmord de siste 12 månedene.

American high school students in shock as they watch videos of police arresting Australians for lockdown offences: ‘This is because of Covid?’

Australia hurtles off the rails

Se video av politibrutalitet her.

Forrige artikkelHøyere strømpris – lavere arbeidslønn?
Neste artikkel– Det skjer positive ting på bakken i Syria, men USA opprettholder lidelsene gjennom sanksjoner