WHOs endring av definisjonen på flokkimmunitet ser ikke særlig smart ut i ettertid.

0

Hvis vi kun kan få flokkimmunitet gjennom vaksiner, og vaksiner faktisk ikke gir immunitet, så…

Av Marko Marjanović, Anti-Empire.

Den 13. november 2020 endret WHO i det stille definisjonen på flokkimmunitet på sitt nettsted.

WHOs defininsjon av flokkimmunitet gikk fra å være noe som skjer “enten gjennom vaksinasjon eller immunitet utviklet gjennom tidligere infeksjon” til noe som skjer “hvis et nivå for vaksinasjon er nådd.”

Vurdér selv hva det betyr i praksis. Bevisene er nå overveldende for at COVID-vaksiner ikke gir immunitet mot infeksjon. Så mye at CDC i det stille har endret definisjonen på vaksinasjon fra noe som er gjort “for å gi immunitet” til noe som er gjort “for å gi beskyttelse” – bare for at COVID-injeksjonene fortsatt skal kunne regnes som vaksiner.

Men hvis infeksjons-ervervet immunitet ikke spiller noen rolle i oppbyggingen av flokkimmunitet, og dersom vaksiner faktisk ikke gir immunitet, kan logisk sett flokkimmunitet aldri oppnås. Ved å forsøke å være uærlige med definisjonen, har faktisk WHO tilfeldigvis (og på en absurd måte) greid å definere flokkimmunitet som en umulighet.

Det absurde i dette gjorde at WHO 31. desember 2020 i det stille måtte gjeninnføre naturlig immunitet som en del av definisjonen.

Som du ser ble denne korreksjonen ledsaget av en rekke forbehold som nå understreker WHOs støtte til kamp mot at naturlig ervervet immunitet faktisk skal oppstå, samt at WHO gjentok sin støtte til flokkimmunitet gjennom vaksinasjon som vi nå vet er umulig. (Og som allerede den gang kunne observeres, siden vaksinestudier ikke engang gjorde forsøk på å måle slik effektivitet mot infeksjon).

Disse menneskene er den virkelige anti-vitenskapelige brigaden, og ingenting illustrerer det så tydelig og enkelt som deres korstog mot infeksjons-ervervet immunitet. Påstanden deres om at vaksinasjon – som egentlig bare etterligner en infeksjon – kan gi sterkere motstandskraft mot reinfeksjon enn ekte infeksjons-ervervet immunitet, trosser all sunn fornuft og avslører disse menneskene som ideologisk drevne Lysenkoister.

Deres nedstengnings-stalinisme for å hindre infeksjons-ervervet immunitet har kostet hundretusenvis av liv i den utviklede verden og millioner flere i den tredje verden. Nedstengningen ville ha forhindret oss fra å noen gang nå flokkimmunitet hvis den faktisk kunne kontrollere spredningen, noe den heldigvis ikke kan.

Og ikke nok med å fornærme intelligensen din, ødelegge din frihet, ditt levebrød og din verdighet, er flokkimmunitet gjennom vaksinasjon alt de har å tilby, noe som ikke engang er en teoretisk mulighet. Dette er bare nok en intelligens-fornærmende løgn.

Oversatt av Mundinho for Derimot.no.

Originalens tittel: WHO Changing the Definition of Herd Immunity Sure Looks Stupid Now

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.