«Vi er vaksinert nok» – Kroatias president langer ut mot covid-hysteri og medienes fryktkampanje

0
President Zoran Milanović

Kroater har blitt «vaksinert nok» og bør få akseptere risikoen for å bli smittet med COVID på sine egne premisser, ifølge president Zoran Milanović.

President Milanović brøt med flertallet av sine samtidige da han uttrykte frustrasjon over et autoritært medisinsk regime og COVID-hysteri presset fram av hovedstrømsmedier og globalister.

«Kroatia er» ikke tilstrekkelig vaksinert «, i motsetning til gjennomsnittet i EU. Vi er bare på 50 prosent ,» sa Milanović i siste uttalelser til pressa. «Jeg bryr meg ikke om det. Vi er vaksinert nok, og alle vet det.»

«Vi trenger å vite hva målet med denne vanviddet er. Hvis målet er å fullstendig utrydde viruset, så vet vi hva målet er. Jeg har ikke hørt at dette er målet. Hvis noen forteller meg at det er målet, vil jeg fortelle ham at han er gått fra vettet.»

Milanović understreket at det er «umulig» å utrydde COVID før han gikk hardt imot hovedstrømsmediene for å skade den offentlige diskursen.

«Jeg starter hver dag med CNN og de få kanalene, og jeg lurer på om jeg er normal eller er de galne,» sa han. «De sprer panikk. De gjorde det fra begynnelsen.»

«Det er ikke noe liv uten risiko, uten fare for å bli sjuk. Folk blir sjuke av tusen andre mer alvorlige ting, og mens det skjer har vi snakket om COVID-19 i halvannet år.»

Milanović sier at han opprinnelig var bekymret for viruset og villig til å ta opp saka det første året, men er lei av tullet som har blitt videreført i 2021.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.