Vaksineeffektiviteten overdrives. Pfizer innrømmer at de har brukt Israel som laboratorium.

0
Shutterstock

Tidlig under vaksinekampanjen skrøt Pfizer og Moderna av at deres vaksiner angivelig var «94–95% effektive», men det er et tvilsomt utsagn av mange grunner.

I en artikkel i det medisinske tidsskriftet The Lancet viser forskere til at her bruker produsentene begrepet «Relative Risisko Reduksjon» RRR som mål, men forfatterne skriver:

RRR bør imidlertid ses mot bakgrunnsrisikoen for å bli smittet og bli sjuk med COVID-19, som varierer mellom befolkninger og over tid. Sjøl om RRR bare anser deltakere som kan ha nytte av vaksinen, vurderer den absolutte risikoreduksjonen (ARR), forskjellen mellom angrepshastigheter med og uten vaksine, i hele befolkninga. ARR blir vanligvis ignorert fordi de gir en mye mindre imponerende effektstørrelse enn RRR: 1, 3% for AstraZeneca – Oxford, 1,2% for Moderna – NIH, 1 2% for J&J, 0, 93% for Gamaleya, og 0,84% for Pfizer – BioNTech -vaksinene.

Pfizer innrømmer at de brukte Israel som laboratorium

Pfizer avslørte at det bruker Israel som et spesielt «laboratorium» for evaluering av virkningene av COVID-vaksinen. Dr. Philip Dormitzer, Pfizers visepresident og hovedforsker, sa i en innspilling vist på Israels kanal 12 10. september: «Tidlig i pandemien etablerte vi et forhold til det israelske helsedepartementet, der de utelukkende bruker Pfizer -vaksinen, og deretter overvåker veldig nøye … Et laboratorium, hvor vi kan se effekten.» Arad Nir fra Al-monitor, som sørget for innspillingen, forklarer at den ble tatt opp på en online akademisk økt for inviterte forskere gjennom Zoom.

Og hvor etisk er det å droppe forskning på laboratorierotter og bruke befolkninga i et helt land som menneskelige laboratorierotter?

I en analyse av Dr. Joseph Mercola publisert på NOQ Report, slo han at fast Pfizer-vaksinen forårsaker økt risiko for hjerteinflammasjon blant unge mennesker sammenlignet med noen av de andre COVID-vaksinene. Men i Israel har unge menn ikke annet valg enn å ta den mest usikre dosen på grunn av den påståtte avtalen. Da Delta-stammen ble utbredt i Israel i slutten av juli, falt Pfizers effekt fra 95% til 39%. Til tross for tilsynelatende vaksinesvikt begynte Israel å tilby tredje boostere i slutten av juli 2021.

Ifølge israelsk statistikk har personer som har blitt fullstendig vaksinert større risiko for å utvikle alvorlig sykdom hvis de får SARS-CoV-2 eller noen av dens varianter, og de står nå for de aller fleste COVID-relaterte sykehusinnleggelser og dødsfall, noe som indikerer at vaksinesvikt er utbredt.

Disse dataene fra Israels helsedepartement viste at av de 7.700 nye COVID-tilfellene i landet var 98% vaksinerte mennesker, mens de resterende 2% var fra tidligere infiserte personer. «Derimot var israelere som ble vaksinert 6,72 ganger større sannsynlighet for å bli smittet etter skuddet enn etter naturlig infeksjon, med over 3000 av de 5,193,499, eller 0,0578%, av israelerne som ble vaksinert, ble smittet i den siste bølgen,» Israel National News rapportert.

Forrige artikkel«Venstre»-representanten AOC grillet fordi hun ikke stemte imot milliardstøtten til Israels «Iron Dome»
Neste artikkelKlassekampen i den okkuperte delen av Syria