– Det er høy vaksinasjonsdekning i Oslo, og de fleste smittetilfellene vi oppdager i våre tjenester er hos fullvaksinerte, sier etatsdirektør Helge Jagmann i Sykehjemsetaten i en pressemelding 31. august 2021, skriver VG.
På sykehjemmene i Oslo er det kun 27 av rundt 3400 beboere som er ikke er vaksinerte. Derfor regnes vaksinasjonsdekningen som «svært høy».
Fullvaksinert kor reiste på tur og levde i «boble»: 22 av 31 fikk corona, skriver ABC Nyheter.
Det kommer stadig nye historier om personer som har mottatt to vaksinedoser, men som likevel blir smittet.
Noen av de smittede blir syke, mens andre slipper unna med mindre symptomer og et mildt sykdomsforløp.
Sist ut er et kor fra Danmark. Da de 31 sangerne la ut på tur til Italia nylig, var alle godt forberedt. Hele gruppen, bortsett fra ett medlem som kun hadde fått én vaksinedose, var fullvaksinert. Alle tok strenge forholdsregler underveis.
Kormedlemmene holdt seg utelukkende til sin egen kohort, og var ellers oppmerksomme på å holde sosial distanse, være nøye med håndhygiene og oppmerksomme på egne symptomer.
For det danske koret ble det en kalddusj da 22 av de til sammen 31 medlemmene oppdaget at de hadde fått corona.
I Israel, som har kommet lengst i vaksineringen av befolkninga, er en stadig høyere andel av de smittede fullvaksinerte.
Ifølge en ny britisk studie svekkes coronavaksiner merkbart over tid. Beskyttelsen man får etter to doser av vaksinene fra Pfizer eller AstraZeneca blir redusert etter bare få måneder.
Det er altså ikke slik som myndighetene og vaksineprodusentenes reklame gir inntrykk av. Vaksinene beskytter ikke de vaksinerte mot å bli smittet, eller mot å smitte andre. Effekten forsvinner også fort, slik at man nå begynner å snakke om 3., 4. og 5. «boosterstikk». Eller for å si det rett ut: Vi nærmer oss vaksineprofitørenes våte drøm: hele befolkninga på fast vaksineabonnement, med de katastrofale virkningene det vil få for immunforsvaret – og ikke minst de uforutsette alvorlige bivirkningene.
Men segregering av «vaksinerte» og «uvaksinerte» skal man fortsatt ha. Hvor kan de ha fått ideen fra?