Helsefascisme, blodblemmer, rabies, PMS, folkelighet og sykkelhjelm

0

FHI synes det er overflødig med hjerne og har fått installert en egen liten enhet fra big-pharma hvor det kontinuerlig tikker inn valium-impregnerte risikokalkyler: «Gi f… i at det er snakk om eksperimentell genterapi», «Gi f… i at immunitet for annen smitte sannsynligvis forstyrres» osv…

Og mens FHI tukler med antenne-innstillingene i hensikt av å optimalisere fjernstyringen – klapper enkelte kommuneoverleger så hardt og ivrig i hendene at de pådrar seg blodblemmer mens de spraymaler internett i spydig affekt fullt på høyde med en kjernefysisk østrogen-implosjon – selvsagt rettet mot de som måtte være frekke og forstyrra nok til å etterspørre overmaktens fornuftsgrunnlag ved å vaksinere barn og unge med eksperimentell genterapi.

«For å være litt direkte: dersom du er blant de (heldigvis få) som mener at vaksiner er utviklet for å overvåke, forgifte eller utrydde befolkningen: Gratulerer, du har latt deg lure av de mest forvirrede menneskene som finnes på internettet.»

Det skriv kommuneoverlege Bjørn Lyngen i Midtre Gauldal i eit nyheitsbrev om smittehandteringa i kommunen sør i Trøndelag.

I form av et beleilig moralsk støttekorsett dukker FHI`s angrende synder fra 2009, Preben Aavitsland opp med et retorisk klapp på skulderen i anledning den taletrengte kommuneoverlegens syreproblematikk. I stedet for å bistå med antacida slenger han en blodig biff i det frådende gapet på hyenen mens han pludrer i vei omkring hvor imponert han er over Bjørn Lyngens «folkelige ferdigheter»:

«Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet (FHI) rosar kommunikasjonen til kommuneoverlegen.

– Eg synest det er framifrå kommunikasjon. Her snakkar han direkte til innbyggjarane sine på eit folkeleg vis. Det får vere greitt med litt direkte tale.»

Preben har selvsagt glemt narkolepsi-tragedien fra 2009 – der befolkningen ble eksperimentelt vaksinerte mens Aavitsland og co selv satt på bakrommet i FHI`s lokaler og lo av helsedirektoratets dramatiske innlevelsesevne – men valgte å holde kjeft i feighet og lojalitet til maktapparatet:

«I samme intervju sier du at du og dine kolleger lo av at viruset skulle være så farlig, men at du holdt tett for å være lojal mot Helsedirektoratet. Hvorfor var du så lojal?»

Aftenposten 13. juli 2013

Det er slik moralsk og medisinsk ekspertise norske foreldre nå legger sine barn i hendene på.
Fagfolk som slipper unna medisinske skandaler mens de ukritisk og uten blygsel proklamerer sin uheldige sans for humor, ikke minst sin absolutte mangel på respekt ovenfor befolkningen i kombinasjon med en system-servilitet uoppnåelig selv for innehavere av sykkelhjelm for voksne.

Timendi Causa Est Nescire

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.