Vaksinene gir økt risiko for hjertefeil blant unge mennesker. Sjøl hovedstrømsmediene må melde om dette.

0

For folk som følger faglitteraturen og har andre kilder til informasjon enn Dagsrevyen og hovedstrømsmediene har det vært kjent lenge. Vaksinene har alvorlige konsekvenser for svært mange. Ikke minst er det registrert en uvanlig økning av antallet hjertefeil og dødsfall på grunn av hjertefeil blant helt unge mennesker. Dette er mennesker som nesten ikke løper noen risiko for å bli sjuke av covid-19 i utgangspunktet, og som derfor ikke burde ha vært vaksinert.

Hovedstrømsmediene har lenge prøvd å undertrykke disse urovekkende opplysningene, men nå må sjøl de innrømme at dette skjer.

US helsemyndigheter gjennomgår nå rapporter om at Moderna Incs COVID -19-vaksine kan være knyttet til en høyere risiko for en sjelden hjertesykdom hos yngre voksne enn tidligere antatt, rapporterte Washington Post sent torsdag 19. august 2021, og siterer informerte kilder.

Gjennomgangen var fokusert på kanadiske data som antyder en høyere risiko, spesielt hos menn under 30 år, ifølge avisa.

«Selv om vi ikke vil kommentere interne møter eller diskusjoner, kan vi si at FDA er absolutt forpliktet til å gjennomgå data etter hvert som de blir tilgjengelige for oss,» sa den amerikanske Food and Drug Administration. Moderna reagerte ikke umiddelbart på Reuters forespørsler om kommentar.

Nå har riktignok USAs CDC meldt om vaksinerelaterte hjertebetennelser tidligere, men det har ikke blitt noen politisk sak. 10. juni skrev NBCNews at CDC har registrert et unormalt høyt antall med hjertebetennelser blant tenåringer og folk tidlig i tjueåra.

I CDCs egen database over vaksineskader, VAERS, er det nå registrert 12.791 dødsfall etter vaksinasjon. (Siden det knapt har vært obduksjoner, kan man ikke si med 100% sikkerhet at de døde AV vaksinen. Det man vet er at de er døde kort etter vaksinasjon.)

I CDCs egne rapporter kan man også lese om økt dødelighet blant unge etter vaksinasjon.

I Brasil er det per 9. august meldt om 9.878 fullvaksinerte som har dødd av covid-19, noe som igjen viser at vaksinene slett ikke er så effektive som de hevder, når de så samtidig innebærer en uvanlig helserisiko, er det opplagt at denne eksperimentelle vaksinasjonen ville ha blitt stanset umiddelbart, dersom man hadde fulgt tidligere praksis og retningslinjer.

Myndighetene er nå så fullstendig i lomma til en av de mest kriminelle industriene i verden, de farmasøytiske gigantene, at i stedet for å ta advarslene fra erfarne forskere på alvor, kjører de på med de facto vaksinetvang og propaganda for «booster».vaksinasjon når vaksinene ikke lenger har effekt etter noen få måneder.

Les også: Covid-19 vaksinene gjør viruset farligere

Forrige artikkel15 millioner i USA klarer ikke å betale husleia, nå selger huseierne til storfinansen med tap
Neste artikkelNorge tapte også krigen i Afghanistan