Studie i Israel: Naturlig immunitet 13 ganger mer effektivt enn vaksine

0
Maskefall Foto: Shutterstock

Israel er et av de mest vaksinerte landene i verden, og der har man registrert en markant nedgang i effektiviteten til vaksinene. Derfor er det svært interessant at en ny vitenskapelig studie har sammenliknet naturlig immunitet med vaksinene nettopp i Israel.

Studien har tittelen: Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity:
reinfections versus breakthrough infections
, og ble utført av forskergruppa Gazit-Patalon. Studien er publisert som preprint. Det betyr at den foreløpig ikke er fagfellevurdert.

Metode

Forskerne skriver om sin metode:

Vi gjennomførte en retrospektiv observasjonsstudie som sammenlignet tre grupper: (1) Individer uten SARS- CoV-2-som mottok to-doseringer av BioNTech/Pfizer mRNA BNT162b2 vaksine, (2) tidligere infiserte individer som ikke har vært vaksinerte, og (3) tidligere infiserte og enkeltdose vaksinerte individer. … I alle modellene evaluerte vi fire utfall: SARS-CoV-2-infeksjon, symptomatisk sykdom, COVID-19-relatert sykehusinnleggelse og død. Oppfølgingsperioden 1. juni til 14. august 2021, når Delta-varianten var dominerende i Israel.

Resultat

Resultatet til forskerne er overveldende:

SARS-CoV-2 vaksinerte uten forutgående smitte hadde en 13,06 ganger (95% KI, 8,08 til 21,11) økt risiko for gjennombruddsinfeksjon med Delta-varianten sammenlignet med tidligere infiserte, når den første hendelsen (infeksjon eller vaksinasjon) skjedde i løpet av januar og Februar 2021. Den økte risikoen var signifikant (P <0,001) for symptomatisk sykdom også.

Konklusjon

Denne studien viste at naturlig immunitet gir lengre varighet og sterkere beskyttelse mot infeksjon, symptomatisk sykdom og sjukehusinnleggelse forårsaket av Delta-variant av SARS-CoV-2, sammenlignet med BNT162b2 to-dose vaksineindusert immunitet.

Debatten over?

Denne studien viser det samme som all tidligere erfaring og forskning har vist: Naturlig immunitet slår alt. Gitt at det finnes gode og effektive behandlingsmåter mot viruset, noe det jo definitivt gjør, er det ingen grunn til at man skulle godta videre massevaksinasjon med vaksiner som er eksperimentelle, der man ikke kjenner verken de kortsiktige eller de langsiktige konsekvensene – og der svært mange rammes av alvorlige, og til dels dødelige bivirkninger.

Les: Vaksineindustriens kriminelle rulleblad

Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

Og gode og velprøvde behandlingsmåter finnes, uansett hva en korrupt og notorisk kriminell vaksineindustri hevder.

Dr. Peter McCullough avla vitnemål i Senatet i Texas 10. mars 2021 der han viste til sine erfaringer med å behandle covid-19-pasienter for å unngå sjukehusinnleggelser og død. McCullough har publisert flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler om dette og sier at han er sjokkert over i hvor liten grad fokuset har vært på å behandle og helbrede pasientene.

Denne videoen er publisert av Association of American Physicians and Surgeons:

Dr. Paul Marik og Dr. Mobeen Syed: Det finnes behandling, men den må iverksettes tidlig

Julia Schreiner Benito skriver:

I likhet med leger i hele verden, som Dr. Peter McCullough og norske Peter Dvergsdal – understreker legene at det finnes behandling. Men at den må iverksettes tidlig i sykdomsforløpet.
– Protokoll for tidlig behandlingsalternativer er nå tilgjengelig. Front Line Covid-19 Critical Care Working Group I-MASK+-protokollen kan lastes ned i sin helhet. Den gir trinnvise instruksjoner om hvordan du kan forebygge og behandle tidlige symptomene på Covid-19. Behandlingen inkluderer blant annet Ivermectin, melatonin, vitamin D og aspirin.
– Med denne protokollen kunne pandemien vært avsluttet på en måned, sier legene bak protokollen.

Dr. Paul Marik ved Sentara Norfolk General Hospital i Virginia ble kjent for sin behandling av blodforgiftning. Som reduserer dødsraten ved hjelp av billige, trygge, generiske medisiner.
Marik var ikke fornøyd med å kun tilby Covid-19-pasienter «støttende omsorg». Ergo søkte legen etter de beste lungespesialistene, og finpusset en protokoll for å stoppe immunresponsen og koagulering ved Covid-19. Som er meget dødelig.

Den norske legen Peter Dvergsdal er blant dem som bruker velprøvde, antivirale medikamenter som behandling ved Covid-19.

Les intervjuet med lege Peter Dvergsdal: – Jeg kan behandle Covid-19. Nedstenging var unødvendig.

Forrige artikkelNorsk klimastatistikk er misvisende
Neste artikkelHvem tjener på terroren i Kabul?