Le Monde: Vaksinene fører til menstruasjonsproblemer og mye usikkerhet

0

Mange kvinner rapporterer forbigående menstruasjonssykdommer etter vaksinasjon mot Covid-19, rapporterer den franske mainstreamavisa Le Monde. Agence nationale de sécurité du médicament har til hensikt å ta dette «potensielle signalet» opp til diskusjon på europeisk nivå, men det mangler arbeid for å konkludere.

«Tre uker forsinket» , menstruasjoner «super smertefulle etter vaksinen» eller mer omfattende, mer voldsomme premenstruelle smerter: på sosiale nettverk skriver kvinner og gir vitnesbyrd om svært varierte lidelser i menstruasjonssyklusen som oppstår etter injeksjon av vaksine mot Covid-19. I sin legemiddelovervåking av 30. juli nevnte Agence nationale de sécurité du médicament (ANSM) for første gang om disse lidelsene som et «potensielt signal» forbundet med injeksjon av produkter fra Moderna og Pfizer-BioNTech.

Totalt 49 tilfeller av menstruasjonsforstyrrelser etter vaksinasjon med Moderna og 261 etter vaksinasjon med Pfizer-BioNTech (hovedsakelig etter den første dosen) har blitt rapportert siden starten på vaksinasjonskampanjen. Til byrået som er ansvarlig for overvåking av bivirkninger, hvorav 36 er alvorlige.

Tilsvarende rapporter i flere land

ANSM har til hensikt å sette dette «signalet» under diskusjon «på europeisk nivå» (dvs. hos European Medicines Agency, EMA). Dde franske helsemyndighetene ikke de eneste som har mottatt varsler i denne retningen, skriver Le Monde. I Spania, fra 18. juli, var nesten 450 rapporter om forstyrrelser i menstruasjonssyklusen eller livmorblødning etter vaksinasjon blitt identifisert og gjaldt alle godkjente vaksiner.

I Storbritannia, hvor vaksinasjonskampanjen ble utvidet tidligere, er det rapportert totalt 28.943 lidelser til UK Medicines and Health Products Regulatory Agency (MHRA). 

Les: Nearly 4,000 women report menstrual problems including heavy bleeding and delayed periods after getting their Covid vaccine 

Tallet på kvinner i Storbritannia som rapporterer om menstruasjonsproblemer etter vaksinene hadde økt til 13.000 innen 7. juli, rapporterte Sky News.

Kommentar: Det later til at ingen skadevirkninger eller alvorlige helseproblemer kan stanse vaksinefanatikerne

Dette er eksperimentelle vaksiner som bruker en teknologi som aldri er prøvd før, og der produsentene fraskriver seg ethvert ansvar for kortsiktige og langsiktige skader. Og sjøl om det nå kommer stadig flere rapporter om både alvorlige skader, helseproblemer og til og med dødsfall etter vaksinene, fortsetter myndighetene helt fanatisk å pumpe dem ut, og bruker til og med direkte og indirekte tvang – det siste i form av vaksinepass og segregering. Lojaliteten til en av de mest kriminelle industriene i verden, nemlig den farmasøytiske industrien, later til å være grenseløs.

Forrige artikkelProvinsen Alberta i Canada avslutter covid-tiltak etter seier i sivil rettssak
Neste artikkelNå må afghanerne få fred