Hvordan vil det segregerte samfunnet se ut?

0

Tendensen til å spalte samfunnet i to kaster, de vaksinerte og de uvaksinerte, brer seg som en pest over hele verden, ev pest som er langt farligere enn covid-19 noen gang har vært eller kommer til å bli. Hvordan kan det segregerte samfunnet komme til å se ut? Vi begynner allerede å ane konturene, og det er ikke vakkert.

Segregering i USA

I USA, som jo har en viss tradisjon for segregering, ser man tendensene klart:

Restaurantkjeder som Shake Shack og Union Square Hospitality vil kreve at ansatte og innendørs spisesteder i New York City og Washington DC viser bevis på COVID-vaksinasjon fra 7. september 2021.
Barer og restauranter for vaksinerte har også dukket opp i Seattle, Los Angeles, San Francisco, Oakland, Philadelphia, Boston, Atlanta, Boulder, St. Louis og New Orleans
Et økende antall private selskaper krever også at arbeidstakere deltar i menneskelige medisinske eksperimenter eller mister jobben. Høye eksempler inkluderer Facebook, Google, Twitter, Lyft, Uber, Saks Fifth Avenue, The Washington Post, BlackRock, Ascension Health, Net ix, Walmart, Walt Disney Corporation og Morgan Stanley
PayPal sier at de vil blokkere transaksjoner og kansellere kontoer som eies av «ekstremister» og alle som setter «sårbare samfunn i fare», noe som kan bety omtrent alt, inkludert kritikk av vaksinene.
CNN -anker Don Lemon har foreslått at uvaksinerte personer bør nektes å kjøpe mat i matbutikker og ta førerkort.

Dr. Joseph Mercola, som sjøl har fått så mange og så alvorlige trusler rettet mot seg at han har slettet mye av det han har publisert på nettet, og som nå bare lar artikler ligge ute i 48 timer, skriver:

No jab (vaksinestikk) – no dining

I følge Forbes fører to kjente restaurantkjeder som Shake Shack og Union Square Hospitality an, og krever at alle ansatte og innendørsspisende i New York City og Washington DC beviser at de har fått de nødvendige dosene COVID-19 injeksjoner fra 7. september 2021.

New York-ordfører Bill de Blasio hyllet beslutningen og sa at andre vil følge – og det gjorde de faktisk, med de Blasio selv som kunngjorde 3. august 2021 at bevis på vaksinasjon vil være obligatorisk for all innendørs bespisning, besøk på treningssentre og for å gå på kino i byen.

«Dette er et mirakuløst sted bokstavelig talt fullt av underverk,» sa Mr. de Blasio. «Hvis du er vaksinert, vil alt det åpne for deg. Men hvis du ikke er vaksinert, vil du dessverre ikke kunne delta i mange ting. ”

Flere spisesteder i New York kontrollerer allerede vaksinasjonsstatus, og i løpet av den siste uken i juli 2021 oppfordret San Francisco Bar Owners Alliance sine 300 medlemmer til å kreve bevis på COVID-19-injeksjon eller en negativ COVID-test for kunder som ønsker å ta en drink innendørs.

Flere restauranter, barer og komedieklubber i Los Angeles følger også etter, det samme gjør mer enn 60 virksomheter i Seattle. Vaksinert-restauranter har også dukket opp i Oakland, Philadelphia, Boston, Atlanta, Boulder, St. Louis og New Orleans.

Siden COVID-mottiltak er en global gåsegang-operasjon, dukker den samme segregeringstrenden opp også i andre land. På den annen side, i Florida, hvor jeg bor, er virksomheter forbudt ved lov å kreve at kunder viser bevis på deltakelse i COVID -jab -eksperimentet.

No jab – no job

Et økende antall private selskaper krever også at arbeidstakere deltar i dette menneskelige medisinske eksperimenter eller mister jobben. Som rapportert av Axios, inkluderer dette Facebook, Google, Twitter, Lyft, Uber, Saks Fifth Avenue, The Washington Post, BlackRock, Ascension Health, Net ix, Walmart, Walt Disney Corporation og Morgan Stanley.

Som nevnt forbyr Florida virksomheter å kreve at kundene må vise bevis på COVID -vaksinasjon, men det hindrer ikke selskaper i å pålegge vaksinasjon for sine ansatte.

Foreløpig gjelder Disneys vaksinepåbud bare lønnede og ikke-fagorganiserte ansatte, men ifølge Yahoo! News, 8 Disney er i forhandlinger med fagforeninger som representerer fornøyelsesparkmedarbeidere og medlemmer av film- og TV-produksjonsteamene. Målet er å utvide vaksinatpåbudet også til fagorganiserte.

I mai 2021 erklærte Equal Employment Opportunity Commission at det er lovlig for selskaper å kreve at ansatte tar vaksinene. Dette til tross for at de fire tilgjengelige COVID-vaksinene bare er godkjent for bruk i nødstilfeller og ennå ikke er lisensiert. Testing forventes ikke å avsluttes før om ytterligere to år.

No Jab, No Business

PayPal har nå erklært at de vil blokkere transaksjoner og kansellere kontoer som eies av «ekstremister». og alle som setter «sårbare samfunn» i fare, noe som kan bety omtrent hva som helst på dette tidspunktet.

Å se hvordan Det hvite hus fremmer ideen om at folk som stiller spørsmål ved sikkerheten og effektiviteten til COVID-skudd, “dreper mennesker”, og Center for Countering Digital Hate (CCDH) betegner kritikk mot vaksiner som en form for hatefulle ytringer, begynner man å mistenke PayPal for å ville ødelegge økonomien til såkalte «anti-vaxxers»?

Bedriftseiere og selvstendig næringsdrivende gründere som uttaler seg mot andre offisielle narrativer, står sannsynligvis overfor samme risiko. Risikokapitalist David Sacks kommenterte nylig situasjonen:

«Da jeg hjalp til med å lage PayPal i 1999, var det en videreføring av en revolusjonerende idé. Vanlige mennesker ville ikke lenger være avhengige av store nasjonale institusjoner for å starte en virksomhet …

Men nå snur PayPal ryggen til det opprinnelige oppdraget. Det leder nå i å begrense deltakelsen til dem de anser som uverdige … [vi snakker om … å stenge ute mennesker og organisasjoner som uttrykker helt lovlige synspunkter …

Hvis historien er noen veiledning, vil andre tekno-selskaper snart følge etter … Når … navnet ditt lander på en ikke-kjøpsliste opprettet av et konsortium av private tekno-selskaper, hvem kan du anke til?

Når det gjelder ideen om å bygge din egen PayPal eller Facebook-virksomhet: på grunn av deres gigantiske nettverkseffekter og stordriftsfordeler, er det ikke noe levedyktig alternativ når hele bransjen jobber sammen for å nekte deg adgang.

Å sparke folk fra sosiale medier fratar dem retten til å snakke i vår stadig mer online-verden. Det er enda verre å stenge dem ute fra økonomien: Det fratar dem retten til å leve av det.

Vi har sett hvordan kanselleringskultur kan utslette ens mulighet til å skaffe seg en inntekt, men nå kan de kansellerte finne seg selv i en posisjon der de ikke kan betale for varer og tjenester.

Tidligere hadde kansellerte ansatte som aldri igjen ville få muligheten til å jobbe for et Fortune 500-selskap i det minste muligheten til å starte sin egen virksomhet. Men hvis de ikke kan kjøpe utstyr, betale ansatte eller motta betaling fra klienter og kunder, stenges også denne døra for dem.”

Hvis denne trenden fortsetter, som den sannsynligvis vil gjøre, kan folk som stiller spørsmål ved COVID-narrativet og/eller nekter å delta i dette menneskelige eksperimentet bli forhindret i å ha et kredittkort eller en bankkonto?

No Jab, No Food

Noen fremmer enda strengere straff for de uvaksinerte. Likevel er det ikke nok for noen anførere i mediene at uvaksinerte personer ikke kan gå inn på en bar eller restaurant, og kan miste muligheten til å sende eller motta penger for varer og tjenester ved hjelp av PayPal (og potensielt andre digitale transaksjonstjenester).
For eksempel foreslo CNN-anker Don Lemon nylig at uvaksinerte mennesker burde være avskåret fra å kjøpe mat og ta førerkortet.

Les også Charles Eisenstein: “Mob Morality and the Unvaxxed»

Han skriver:

Fascismen utnytter og institusjonaliserer et djupere instinkt. Praksisen med å skape dehumaniserte klasser av mennesker og deretter myrde dem er eldre enn historien. Den dukker opp igjen og igjen under alle politiske systemer. Vårt eget er ikke unntatt. Kampanjen mot de uvaksinerte, kledd i den hvite laboratoriumsfrakken til Science, væpnet og ladd med partiske data og utstyrt med altruismens vimpel, kanaliserer en brutal, gammel impuls.

Betyr det at de uvaksinerte vil bli samlet sammen i konsentrasjonsleirer og deres ledere rituelt myrdet? Nei. De vil bli skilt fra samfunnet på andre måter. Enda viktigere er at energiene som påkalles fra den syndebukkenskapende, dehumaniserende, forurensningsassosierende kampanjen kan brukes for å få offentlig aksept for tvangspolitikk, spesielt politikk som passer til fortellingen om fjerning av forurensning. For tida kreves det et vaksinepass for å besøke visse land. Tenk deg at du trenger et for å handle, kjøre bil eller gå ut av hjemmet ditt. Det ville lett kunne håndheves hvor som helst som har implementert «tingenes internett», der alt fra biler til dørlåser er under sentral kontroll. Det minste påskudd vil være tilstrekkelig når den eldgamle malen for ofring, forurensningen, er etablert.

Kommentar: Tror du det ikke, det vet det jo. (Arnulf Øverland)

Det som er sjokkerende og ikke så lite skuffende er at svært mange folk som har kjempet mot apartheid, segregasjon, kapitalmakt, undertrykking og maktmisbruk i hele sitt liv, ikke bare passivt godtar denne nye snikende varianten av fascismen, men aktivt applauderer den og er med i hylekoret mot «de andre».

Er det mulig å få dem til å rive denne trollsplinten ut av øynene og se verden slik den virkelig er under finans- og farmakapitalens uinnskrenkede diktatur?


Forrige artikkelFauci : Vil tvinge på barn masker som inneholder kreftframkallende stoffer
Neste artikkelPRIOs fallitt og NRKs sensur
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.