Fauci : Vil tvinge på barn masker som inneholder kreftframkallende stoffer

0
Maskerte barn i California. Maskene kan ifølge myndighetene være kreftframkallende og føre til andre helseskader. / Shutterstock

I juli ville USAs Dr. Tony Fauci, (Immunolog, men i praksis USAs smittevern-sjef i dag) at små barn ned til 2 år skulle vaksineres mot korona, til tross for at praktisk talt ingen dør av sykdommen ( britisk studie viser at 99,995% overlever.)

I praksis er det flere barn som dør i bilulykker eller av drukning enn av korona.

Han argumenterte også med at barn over 2 år skulle gå med ansiktsmasker slik at de fulgte retningslinjene fra USAs helsemyndigheter. Men da er en ikke lenger bekymret for barnas helse. Slike masker viser det seg ikke bare kan føre til emosjonelle forstyrrelser/ skader, men de kan også være kreftfremkallende.

Konklusjonen som bli uungåelig er at smittevernsjefen i USA anbefaler barn som ikke er truet av noen dødelig sykdom å bruke en ansiktsmaske som kan gi dem kreft. Dette dreier seg altså ikke om helse, men om noe helt annet: underkastelse eller sosial disiplinering.

I California selges disse maskene beregnet på barn med advarselen: Dette produktet inneholder kjemikalier som er kjent for staten California for å kunne føre til kreft, fødselsdefekter eller annen reproduktiv skade.

Dette innlegget ble publisert her og er oversatt til norsk og publisert av Derimot.no.

I en kommentar skriver Knut Lindtner:

San Fransisco viser at det dreier seg om kontroll, ikke helse

Hvor meningsløst det hele etter hvert er blitt ser vi av denne enkle statistikken fra San Fransisco (se under). Antallet som smittes av delta-varianten er økende. Den er mer smittsom enn den opprinnelige covid-alta-varianten. Men antallet alvorlig syke og døde er svært lavt. Og for ordens skyld innføres igjen kravet om å gå med masker.

I praksis betyr det på vanlig norsk at delta-varianten er som en sommerforkjølelse. Dette brukes nå til å stenge ned igjen. Da er det ikke lenger snakk om helsetiltak, men en politisk avgjørelse.

Jeg har skrevet om dette tidligere og det ser dessverre ut til at jeg får rett igjen. Det dreier seg om politisk kontroll og underkastelse. Vi skal underkaste oss et system som ikke er opptatt av hvordan vi har det (helse). For å vise vår lydighet skal vi gjøre det vi blir fortalt uansett hvor meningsløst det hele er.

Vi skal gå med ansiktsmasker selv om de ikke gir noen beskyttelse. Vi skal holde oss inne selv om det er sunnere å være ute. Vi skal isolere oss selv om det å være med andre er svært viktig for vår psykiske helse og dermed for immunforsvaret. Vi skal få sprøytet inn et stoff i kroppen som selv produsenten sier de ikke vet hvordan det virker over tid. Derfor har produsenten sikret seg mot erstatningskrav i hemmeligholdte kontrakter med de ulike regjeringene.

Det er påfallende at det fra helsehold ikke stilles spørsmål med at vaksinene som skulle beskytte oss ikke virker.

I San Fransisco kan vi se av statistikken under hvor håpløst meningløst det hele er. Dødstallet er null:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelPanikk i Civita – Rødt kan gå mot brakvalg
Neste artikkelHvordan vil det segregerte samfunnet se ut?