Åpent brev til de uvaksinerte

0

OCLA-forsker (Ontario Civil Liberties Association) Dr. Denis Rancourt og flere andre kanadiske akademikere har skrevet et åpent brev for å støtte de som har bestemt seg for ikke å godta COVID-19-vaksinen.

Gruppen understreker frivilligheten til denne medisinske behandlingen, samt behovet for informert samtykke og individuell risiko-nyttevurdering. De avviser presset fra offentlige helsemyndigheter, massemedier, sosiale medier og medborgere.

«Kontroll over vår kroppslige integritet kan godt være den ultimate grensen for kampen for å beskytte borgerlige friheter.»

skriver Rancourt i sin innledning

Åpent brev til de uvaksinerte

Du er ikke alene! Per 28. juli 2021 har 29% av kanadiere ikke mottatt en COVID-19-vaksine, og ytterligere 14% har mottatt én injeksjon. I USA og i EU er mindre enn halvparten av befolkningen fullstendig vaksinert, og til og med i Israel, «verdens laboratorium» ifølge Pfizer, er en tredjedel av menneskene helt uvaksinert. Politikere og media har inntatt en ensartet oppfatning og gjør de uvaksinerte til syndebukker på grunn av problemene som har oppstått etter atten måneder med fryktkampanjer og nedstengninger. Det er på tide å rydde opp.

Det er fullstendig rimelig og legitimt å si nei til utilstrekkelig testede vaksiner som det ikke finnes noen pålitelig vitenskap for. Du har rett til å hevde vergemål for egen kropp og nekte medisinsk behandling om du finner det passende. Du har rett i å si nei til et brudd på din verdighet, din integritet og din kroppslige autonomi. Det er din kropp, og du har rett til å velge. Du har rett i å kjempe for barna dine mot massevaksinasjonen på skolen.

Du har rett til å stille spørsmål om hvorvidt et fritt og informert samtykke i det hele tatt er mulig under nåværende omstendigheter. Langtidseffekter er ukjente. Transgenerasjonseffekter er ukjente. Vaksineindusert deregulering av naturlig immunitet er ukjent. Potensiell skade er ukjent ettersom rapporteringen om bivirkninger er forsinket, ufullstendig og inkonsekvent mellom jurisdiksjoner.

Du blir gjort til mål av massemediene, statlige kampanjer, urettferdige regler og retningslinjer, arbeidsgivere som kollaborerer og mobben i sosiale medier. Du blir fortalt at det er du som nå er problemet, og at verden ikke kan komme tilbake til det normale med mindre du blir vaksinert. Du blir på ondskapsfullt vis gjort til syndebukk av propaganda og presset av andre rundt deg.
Husk på dette; det er ingenting galt med deg.

Du er uriktig anklaget for å være en fabrikk for nye SARS-CoV-2-varianter, mens faktisk, ifølge ledende forskere, genererer ditt naturlige immunsystem immunitet mot flere komponenter i viruset. Dette vil fremme din beskyttelse mot en stor bredde av virusvarianter og oppheve videre spredning til andre.

Du er berettiget til å kreve uavhengige fagfellevurderte studier som ikke er finansiert av multinasjonale farmasøytiske selskaper. Alle fagfellevurderte studier av kortsiktig sikkerhet og kortsiktig effektivitet har blitt finansiert, organisert, koordinert og støttet av disse profittdrevne selskapene; og ingen av studiedataene er blitt offentliggjort eller gjort tilgjengelig for forskere som ikke jobber for disse selskapene.

Du har rett i å stille spørsmål ved de foreløpige resultatene av vaksineforsøkene. De påståtte høye verdiene av relativ effekt er basert på et lite antall svakt identifiserte «infeksjoner». Studiene var heller ikke blinde, der folk som ga injeksjonene visste eller kunne ane om de injiserte den eksperimentelle vaksinen eller placebo. Dette er ikke akseptabel vitenskapelig metode for vaksinestudier.

Du har rett i din etterlysning av et mangfold av vitenskapelige meninger. Som i naturen trenger vi en polykultur av informasjon og tolkninger av den. Og det har vi ikke akkurat nå. Å velge å ikke ta vaksinen gir plass til fornuft, åpenhet og ansvarlighet. Du har rett i å spørre: ‘Hva blir det neste når vi gir fra oss autoritet over egen kropp?’

Ikke la dere skremme. Dere viser utholdenhet, integritet og mot. Dere finner sammen i lokalsamfunnene deres, legger planer for å hjelpe hverandre og står for vitenskapelig etterrettelighet og ytringsfrihet, som er nødvendig for at samfunnet skal leve. Vi er mange som står sammen med dere.

Angela Durante, PhD

Denis Rancourt, PhD

Claus Rinner, PhD

Laurent Leduc, PhD

Donald Welsh, PhD

John Zwaagstra, PhD

Jan Vrbik, PhD

Valentina Capurri, PhD

Forrige artikkel25 millioner kinesere med brev til WHO om å granske forskningslaboratoriet i Fort Detrick
Neste artikkelHvorfor er norske journalister og medier tause om fengslinga av Craig Murray?
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.