Tidligere New York Times-reporter: – De sensurerer avvikende synspunkter og det er galt

0
Alex Berenson intervjuet av The Defender

Alex Berenson, tidligere New York Times-reporter og forfatter av 12 bøker, forteller at han ble sparket ut av Twitter i 12 timer fordi han lenket til en tråd som inneholder data som utfordret hovedstrømsmedienes fortelling om at COVID-vaksiner er effektive.

Den tidligere New York Times-reporteren og forfatteren av 12 romaner og to sakprosabøker er intervjuet av nettmagasinet The Defender, som sjøl utsettes for harde angrep fra den internasjonale sensuren.

Berenson sa i intervjuet:

“Innlegget mitt sa at noe veldig rart foregår –– vaksinene svikter, og det gjør de. Jeg lenket til en lang tråd med data som viser at vaksineringsandelen er omtrent omvendt korrelert med antall infeksjoner – land som har hatt mest vaksinering er nå midt i den tredje bølgen. Denne personen bare påpekte det, og jeg lenket til det.”

Berenson sa at Twitter merket innlegget hans for å være falskt og villedende, deaktiverte kontoen hans i 12 timer og forbød folk å kommunisere med tweeten hans.

«Jeg tror jeg vil bli sparket ut hvis jeg ikke drar tilbake – noe jeg ikke kommer til å gjøre ,» sa Berenson.

På spørsmål om økningen i sensur fra sosiale medier, forklarte Berenson:

«Det er forferdelig. Jeg burde ikke bli sensurert og RFK Jr. bør ikke sensureres og Naomi Wolf burde ikke bli sensurert … Det er et fritt land og Twitter er en universell plattform. Jeg forstår at det er et privat selskap, men det er en veldig viktig kilde til distribusjon av nyheter, og de har et ansvar for å tillate ytringsfrihet. «

Pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki har sagt at Biden-administrasjonen jobber hardt med sosiale medier for å få den til å sensurere innhold og nettsteder som de mener sprer feil informasjon. Det er første gang ei regjering så aktivt og tungt går inn for global sensur av sosiale medier. Og som Berenson poengterer gjorde Psaki seg sjøl skyldig i å spre desinformasjon da hun sa at mRNA-vaksinene «er godkjent og har gått gjennom gullstandarden i FDA-godkjenningsprosessen.» Det er direkte usant.

Alex Berenson har nå fått seg en lekse i hva det vil si å være kastet ut av det gode selskap, noe som må være en ny opplevelse for en New York Times-reporter, men den vil sikkert også ta fra ham mange illusjoner. Men han kan trøste seg med at et politisk regime som må ty til sensur av denne typen, vet at det har ei dårlig sak.

Berenson publiserer nå i Substack-publikasjonen “Unreported Truths”.

Robert F. Kennedy Jr. utpekt til en av «the disinformation dozen»

Redaktøren av The Defender, nevø til tidligere president John F. Kennedy, og sønn av tidligere justisminister Robert F. Kennedy, er nylig utpekt til en av de tolv globale «folkefiendene», eller «the disinformation dozen» som det heter i en ny rapport fra noe som kaller seg Center for Countering Digital Hate (CCDH), melder NRK, og journalist Ingrid Emilie Waaler gjør deres ord til sine, uten forsøk på å holde noen form for kritisk distanse. Hva kritikk av vaksiner, som påviselig har svært alvorlige, og i mange tilfeller dødelige bivirkninger, har med hat å gjøre klarer ikke Waaler å gjøre rede for.

Trenger NRK journalister? Hadde det ikke vært greiere og billigere å la Google Translate oversette direkte fra propagandamaskinene i USA?

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelVellykket testing av Russlands nye avanserte våpen – er det sjakk matt for NATOs angrepsplaner?
Neste artikkelPST med sleip omdefinering av «ekstremisme»