Helsesjef i Australia: – Ikke snakk med hverandre

0
Heldekkende kroppsmasker. Best å være på den sikre sida. Shutterstock

Helsesjefen i New South Wales i Australia holdt en pressekonferanse 20. juli 2021 og fortalte australierne at de ikke «må ha en samtale med hverandre», sjøl om de har på seg masker, for å redusere overføringen av COVID. Dette skriver Summit News.

Ja virkelig! Dette er ikke fleip. Virkeligheten har for lengst overgått satiren.

Dr. Kerry Chant kom med kommentarene som svar på at folk i New South Wales ble pålagt å overholde enda en lockdown som ble utløst av bare en håndfull nye tilfeller, som inkluderte en mann i Cootamundra som besøkte et Woolworths supermarked, Pizza Hut restaurant, bensinstasjon og Officeworks butikk.

«Sjøl om det er i tråd med menneskelig natur å snakke med andre, være vennlig, er det dessverre ikke tida for å gjøre det,» sa Chant. «Sjøl om du støter på naboen din i kjøpesenteret … ikke start en samtale, nå er det på tide å minimere samspillet med andre, sjøl om du har en maske, ikke tro at det gir total beskyttelse, vil vi være helt sikre på at når vi går rundt i vårt daglige liv, ikke kommer i kontakt med noen andre som kan utgjøre en risiko,” la hun til.

Australia har hatt og har et av de mest drakoniske koronaregimene i verden og går nå tydeligvis full tilt inn i ko-ko-land. De har da også fått noen kommentarer:

Alice Springs, en by i Australia 800 miles unna nærmeste by, gikk i full lockdown i forrige måned etter at bare et eneste nytt tilfelle av COVID-19 ble oppdaget. Som Summit News har rapportert tidligere, ble COVID-19-lockdown funnet å ha vært en viktig medvirkende årsak til en dobling i forsøk på selvmord hos dem i alderen 5-25 i Australia.
Forrige artikkelAnnenklasses borgere
Neste artikkelBezos avslører sin uhyggelige visjon for den verdenen han ønsker å styre
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).