Helsesjef i Australia: – Ikke snakk med hverandre

0
Heldekkende kroppsmasker. Best å være på den sikre sida. Shutterstock

Helsesjefen i New South Wales i Australia holdt en pressekonferanse 20. juli 2021 og fortalte australierne at de ikke «må ha en samtale med hverandre», sjøl om de har på seg masker, for å redusere overføringen av COVID. Dette skriver Summit News.

Ja virkelig! Dette er ikke fleip. Virkeligheten har for lengst overgått satiren.

Dr. Kerry Chant kom med kommentarene som svar på at folk i New South Wales ble pålagt å overholde enda en lockdown som ble utløst av bare en håndfull nye tilfeller, som inkluderte en mann i Cootamundra som besøkte et Woolworths supermarked, Pizza Hut restaurant, bensinstasjon og Officeworks butikk.

«Sjøl om det er i tråd med menneskelig natur å snakke med andre, være vennlig, er det dessverre ikke tida for å gjøre det,» sa Chant. «Sjøl om du støter på naboen din i kjøpesenteret … ikke start en samtale, nå er det på tide å minimere samspillet med andre, sjøl om du har en maske, ikke tro at det gir total beskyttelse, vil vi være helt sikre på at når vi går rundt i vårt daglige liv, ikke kommer i kontakt med noen andre som kan utgjøre en risiko,” la hun til.

Australia har hatt og har et av de mest drakoniske koronaregimene i verden og går nå tydeligvis full tilt inn i ko-ko-land. De har da også fått noen kommentarer:

Alice Springs, en by i Australia 800 miles unna nærmeste by, gikk i full lockdown i forrige måned etter at bare et eneste nytt tilfelle av COVID-19 ble oppdaget. Som Summit News har rapportert tidligere, ble COVID-19-lockdown funnet å ha vært en viktig medvirkende årsak til en dobling i forsøk på selvmord hos dem i alderen 5-25 i Australia.
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.