Europa marsjerer i takt inn i vaksinasjonsdiktaturet

0

Frykt og tvang skal få innbyggerne til å vaksinere seg med eksperimentelle vaksiner.

Fra Wochenblick, Østerrike.

Akkurat nå er nesten overalt i Europa 7-dagers insidenstallene ensifrede eller i den nedre delen av det tosifrede området. Det betyr konkret: I en mellomstor by er det neppe mer enn en håndfull mennesker som i løpet av den siste uken har avlagt en positiv test. Men over hele kontinentet skapes det panikk med «Deltavarianten». Denne panikken – og bekymringen for en «fjerde bølge» til høsten – skal i de enkelte land igjen få fart på vaksinasjonskampanjene, som var i ferd med å stoppe opp.

Målet er en total gjennomvaksinering av befolkningen, ellers truer nye  begrensninger i de grunnleggende rettighetene og frihetene.

  • I Østerrike oppfordrer Sebastian Kurz befolkningen til å la seg vaksinere,  ekspertene hans anbefaler at testene ikke lenger skal være gratis
  • I Tyskland krever Markus Söder (CSU) og en fagforeningsleder for offentlig ansatte leger at uvaksinerte diskrimineres
  • I Macrons Frankrike er det snart nødvendig med et 3G-sertifikat («genesen, getestet, geimpft»=«gjennomgått infeksjon, testet, vaksinert») for å reise med buss, jernbane og fly – tester og bevis for gjennomgått infeksjon blir dyre
  • Dette har den tilsiktede effekt: Unge franskmenn registrerte seg i panikk for å bestille timeavtale for vaksinasjon – det var periodevis ikke mulig å komme igjennom på registreringsportalen
  • Profitører er farmasøytiske selskaper og de som tjener på distribusjon av vaksinene, som Bill Gates og co.

For uvaksinerte skal pandemien aldri være over?

Sebastian Kurz – Wikipedia
Sebastian Kurz

Frykt får fart på folk: Forbundskansler Sebastian Kurz (ÖVP) rettet en innstendig appell til befolkningen om å la seg vaksinere mot korona

Den samme kansleren som for få måneder siden bestilte nok vaksiner til å vaksinere hele befolkningen åtte til ni ganger, sier:

«For enhver som er vaksinert, er pandemien over. For enhver som ikke er vaksinert, er viruset et stort problem

Det skal etableres en «lavterskel» vaksinasjonsinfrastruktur – i kjøpesentre, vertshus og til og med på kirkegårder!

Samtidig råder såkalte «eksperter» regjeringen helt åpent til å kreve betaling for koronatestene med målsetning om «å få menneskene til å vaksinere seg».

Med en formanende pekefinger viser man allerede til Nederland, hvor nå stigende tall over nye tilfeller fører til en tilbaketrekking av de såkalte «lettelsene» i tiltakene. Spredningen av viruset skal ha startet i et diskotek nær den tyske grensen, hvor man bare hadde adgang med en negativ test. Fra lørdag av er det der igjen portforbud fra midnatt, også festivaler er forbudt.

Vaksinasjonsraten for «flokkimmunitet» blir høyere uke for uke

Og selv om Nederland, hvor over to tredjedeler av befolkningen har fått én vaksinedose og over 40 prosent har fått to doser, i en europeisk sammenheng har en høy andel vaksinerte, er det det hollandske spøkelset som skal tenne vaksinasjonsturboen. Alternativt henviser man til det britiske eksempelet – der er andelen vaksinerte over 85% for det første stikket og over 60% for det andre stikket. Nylig ble det der derfor aktuelt å diskutere en tredje vaksinasjon. Også «vaksinasjonsverdensmesteren» Israel trekker tilbake lettelsene med liknende tall.

Scapegoat - Wikipedia
Syndebukk er et menneske eller en gruppe mennesker som urettmessig blir tildelt skyld og ansvar for feil, fiaskoer eller andre konfliktfremkallende forhold. Wikipedia

Over 60, over 80, over 90 prosent: Andelen som angivelig skal medføre flokkimmunitet, blir stadig høyere. Den siste andelen kan bare nås om hele den delen av befolkningen som er over 12 år, blir vaksinert, og i tillegg enda yngre barn, som det ennå ikke finnes noen godkjent vaksine for. Istedenfor å ta med i betraktningen at vaksinen ikke holder hva den lover, skal isteden uvaksinerte gjøres til syndebukker og så fort som mulig måtte la seg vaksinere.

Söder med en kraftig uttalelse: «Uten vaksinasjon ingen frihet»

Samtidig er det stadig flere med makt, som ikke legger skjul på at heller ikke de har noe imot å bruke tvang. Den bayerske ministerpresidenten Markus Söder introduserte parolen «Uten vaksinasjon ingen frihet» Les: Visse fornøyelser i livet er det bare såkalte «fullimmuniserte» som skal ha rett på. Et tilsvarende signal kom fra styrelederen i fagforeningen for offentlig ansatte leger i Rheinland-Pfalz, Peter Heinz.

Han mener at uvaksinerte ikke bør ha frihet til å gå uten munnbind. Man bør ikke slippe disse inn på en idrettsarena, i et offentlig svømmebasseng eller la dem gå og handle uten munnbind. Uvaksinerte og engangsvaksinerte bør heller ikke få lov til å reise. Etter at han møtte mye motbør, gikk han delvis tilbake på disse uttalelsene. Men han tok ikke avstand fra at en høy vaksinasjonsrate skal være en nøkkel til friheten.

Også kansler Angela Merkel (CDU) gav et tilsvarende signal. Hun bedyrer riktignok at det i Tyskland ikke vil være noen «vaksinasjonsplikt». Men også hun snakker om at det er nødvendig med en høy vaksinasjonsrate og sier: «Jo flere som er vaksinert, desto friere kan vi igjen være, desto friere kan vi igjen leve.» Formelt blir det altså ingen vaksinasjonsplikt, men en (ikke spesielt) mild tvang svirrer rundt i hodene på de tyske elitene.

Frankrike: Vaksinasjonssertifikat og tester som man må betale for

Mennesker som uten vaksinasjon (nesten) ikke får lov til noe lenger.

Emmanuel Macron - Wikipedia
Emmanuel Macron

Det som lenge ble regnet for å være en konspirasjonsteori, kan nå bli til virkelighet i Frankrike. For president Emmanuel Macron knytter fra august av adgangen til fritidsaktiviteter, lokaler, ja til og med til enhver form for lengre reiser med tog, buss eller fly, til «Pass sanitaire». Det er et slags 3G-sertifikat, riktignok med en skjønnhetsfeil.

For senest til høsten skal så vel bevis for gjennomgått infeksjon som antigentester bli dyrere i Frankrike. Macron har vidtrekkende fullmakter – han kan iverksette tiltak relativt egenrådig, som en diktator.

Den franske koronapolitikken blir planlagt i det nasjonale forsvarsrådet(!) – parlamentet godkjenner bare vedtakene. Samtidig innføres en vaksinasjonsplikt for pleiepersonell, en plikt som Macron utelukket så sent som i april. Denne ubehagelige innstrammingen ble kunngjort i en TV-tale.

Også i Østerrike er det fare for en «vaksinasjonsturbo» gjennom tvang

Dette hadde den ønskede virkningen: Særlig blant yngre mennesker brøt det ut panikk, det digitale systemet for vaksinasjonsavtaler kollapset innimellom. Deltavarianten kan også fungere som en unnskyldning for den franske presidenten om han blir konfrontert med at han har skiftet holdning til å bruke tvang mot enkelte yrkesgrupper. Dette er riktignok ikke nytt i Europa.I Italia er det allerede en lovpålagt plikt til å la seg vaksinere i helserelaterte yrker – den som nekter, vil bli suspendert uten lønn. I Tyskland er det tale om at uvaksinerte iallfall må betale deler av testkostnadene.

Og i Østerrike er det heller ikke langt igjen til slike situasjoner. I Wien er det allerede en vaksinasjonsplikt for nytilsatte i helse- og sosialrelaterte yrker og i barnehager. Likeledes ble ideen om å forbeholde nattåpne lokaler i hovedstaden for vaksinerte introdusert. Også helseminister Wolgang Mückstein antydet for en tid tilbake at antigentester ikke lenger vil være gratis i Østerrike. For sin vaksinasjonskampanje oppfant han til og med en formentlig WHO-anbefaling av vaksinasjon av barn og ungdommer, som i virkeligheten ikke finnes.

Globalister tjener store penger med vaksinasjonsdiktaturet

Når man i flere land alltid argumenterer med stadig «farligere» varianter, beveger man seg i takt mot et samfunn der uvaksinerte blir gjort rettsløse. Det at man her går i takt, er for åpenbart til at en ren tilfeldighet er den mest sannsynlige forklaringen.

Samtidig blir – kanskje bevisst – det av de mektige ikke tatt hensyn til at det for eksempel i Nederland ikke er noen økende kapasitetsmangel på sykehusene da det likevel ble tatt nye skritt i retning av en delvis lockdown. 

man in black suit jacket sitting on chair
Problemet er ikke smitte. Vi er alle bærere av bakterier og virus. Problemet er dødelig smitte. Korona er ufarlig for omtrent alle friske.

Det blir heller ikke tatt med i betraktningen at mennesker smittes til tross for at de er vaksinerte (også av andre vaksinerte!) – Wochenblick rapporterte for ikke lenge siden om en slik smittekjede i Israel.

De som profitterer på disse truende faktene med den mulige vaksinasjonstvangen – direkte eller indirekte -, er som vanlig de som er sterkt involvert i vaksineindustrien. Det er ikke bare farmasøytiske selskap og sammenslutninger som BioNTech og Pfizer eller Johnson&Johnson, men for eksempel også Bill & Melinda Gates- stiftelsen. Denne stiftelsen investerte på den ene siden i stor stil i BioNTech i 2019, men er på den annen side også en stor finansiell bidragsyter i WHO. Og ikke nok med det. Bill & Melinda Gates – stiftelsen er også en betydelig aktør i vaksinealliansen GAVI, som er ansvarlig for å distribuere vaksiner over hele kloden. Alt bare for den gode saken, naturligvis…

Oversatt av Rune G for Derimot.no

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.