Biden-administrasjonen gjeninnfører masketvang – også for vaksinerte

0

CDC i USA rådet tirsdag 27. juli 2021 alle amerikanere, inkludert personer som er fullvaksinert, til å bruke masker innendørs på offentlige steder igjen, hvor som helst i landet der man ser en betydelig spredning av COVID-19. I tillegg råder nå byrået alle studenter og ansatte til å bruke masker under personlig læring, uavhengig av vaksinasjonsstatus. CDCs nye veiledning kom som et direkte resultat av den angivelige raske amerikanske spredningen av den såkalte «deltavarianten».

De nye reglene vil omfatte to tredeler av alle counties i USA.

CDC har ikke lagt fram noe vitenskapelig grunnlag for at masker skulle ha noen virkning av betydning, men politisk spiller de jo naturligvis en enorm rolle.

De nye retningslinjene stiller også vaksineringa i et lite flatterende lys. Hvis vaksinene virker, hvorfor skal man bruke masker? Hvis vaksinene er så lite effektive at man likevel må bruke (ineffektive) masker, hvorfor må man tvinge folk til å ta eksperimentelle vaksiner med potensielt dødelige bivirkninger?

CDC har heller ikke dokumentert at den såkalte «deltavarianten» er mer dødelig enn tidligere varianter. Tvert om viser forskning publisert av den britiske regjeringa en dødelighet, Case Fatality Rate på 0,1%. Og en rapport viser at dødeligheten for deltavarianten kan være seks ganger høyere for vaksinerte enn uvaksinerte.

Den skandaliserte pandemirådgiveren Anthony Fauci har kalt «deltavarianten» for «den største trusselen» mot nasjonens forsøk på å kvitte seg med covid-19. Ikke mye taler for at han snakker sant denne gangen heller, men alt dette betyr at vi kan si: Here we go again.

Det nærmer seg influensasesong, og myndigheter over hele verden ser ut til å gjøre seg klare for enda en katastrofal nedstengning. Hvis altså ikke et enormt folkeopprør skulle tvinge dem på retrett.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTeknogigantene gjør megaprofitter under koronakrisa
Neste artikkelPfizer fraskriver seg alt ansvar for uventede bivirkninger nå og i framtida