Vaksinetilhengere advarer mot vaksinene

0
Fra høringa med vaksineskadde vaksinetilhengere i USA. Skjermdump fra video.

«Jeg blir alltid vaksinert. Jeg har blitt fullvaksinert med Moderna COVID-vaksinen. Mine tre døtre har alle blitt vaksinert.» Dette skriver Steve Kirsch i en artikkel på TrialSiteNews. Kirsch er en seriegründer innen IT-industrien og har utdanning fra MIT. I 2020 donerte han en million dollar til COVID-19 drug repurposing research. Han er, som han skriver, vaksinetilhenger, men dette er hva han skriver om de nye vaksinene:

Jeg har nylig lært at disse vaksinene sannsynligvis har drept over 25 800 amerikanere (som jeg bekreftet på 3 forskjellige måter) og deaktivert minst 1 000 000 flere. (Her lenker han til Twitter, men den tweeten er blitt slettet. Vi kan derfor ikke sjekke hans referanse. vår anm. red.) Og vi er bare halvveis til målstreken. Vi må ta en PAUSE med disse vaksinene NÅ før flere mennesker blir drept.

CDC, FDA og NIH avslører ikke hvor mange mennesker som er drept eller skadet av COVID-vaksinene. Vanlige medier stiller ingen spørsmål; de spiller med. YouTube, Facebook, Twitter og andre sensurerer innhold som strider mot den «helt trygge» fortellingen, så ingen blir klokere. Tony Fauci, «faren til COVID», er fortsatt i jobben, selv om alt dette er hans feil. Cliff Lane, som rapporterer til Tony, er fortsatt i gang med å kvele informasjon om tidlige behandlinger, slik at folk feilaktig vil tro at vaksinen er det eneste alternativet. Demokratene sover fremdeles ved rattet ved å nekte å be om Faucis uredigerte e-post fra NIH, som vil bevise at han dekket over det faktum at han opprettet viruset i utgangspunktet. Biden oppfordrer amerikanere til å vaksinere barna sine med en dødelig vaksine som sannsynligvis har drept mer enn 25 000 amerikanere så langt. Akademikere i det medisinske samfunnet er nesten uten tvil, og oppfordrer folk til å få en trygg og effektiv vaksine. Da jeg prøvde å gjøre oppmerksom på dette overfor ledende akademikere, fortalte de meg at jeg tok feil og ikke skulle kontakte dem noen gang igjen. Høres for vanskelig ut til å tro? Jeg klandrer deg ikke. Men det er en grunn til at denne artikkelen er den mest populære artikkelen som noen gang har vært på TrialSiteNews med over en million visninger så langt. Det er fordi alt jeg har sagt er sant. Og ingen vil diskutere med meg live om det. De nekter alle sammen.

Basert på det jeg nå vet om fordelene med vaksinene ubetydelige (mindre enn 0,5% reduksjon i absolutt risiko), bivirkninger (inkludert død), nåværende COVID-priser og suksessraten for tidlige behandlingsprotokoller, er svaret jeg vil gi i dag til alle som ber meg om råd om å ta noen av de nåværende vaksinene, ville være: «Bare si NEI.» Å vente på Novavax (og andre tradisjonelle vaksiner) er et mye tryggere alternativ. Hvis du får COVID i mellomtiden, er behandling med tidlig behandlingsprotokoller som inneholder fluvoxamin og ivermektin langt bedre enn å få den farligste vaksinen de siste 30 årene.

Vaksiner er spesielt meningsløst hvis du allerede har blitt smittet med COVID eller er under 20 år. For disse menneskene vil jeg si “NEI! NEI! NEI!»

I denne artikkelen vil jeg forklare hva jeg har lært siden jeg ble vaksinert, som helt har forandret min mening. Du vil lære hvordan disse vaksinene fungerer og snarveiene som førte til feilene som ble gjort. Du vil forstå hvorfor det er så mange bivirkninger og hvorfor disse er så varierte og hvorfor de vanligvis skjer innen 30 dager etter vaksinasjon. Du vil forstå hvorfor barna har hjerteproblemer (som det ikke er noen behandling for), og midlertidig mister synet og evnen til å snakke. Du vil forstå hvorfor så mange som 3% kan være sterkt skadet av vaksinen. Du vil forstå hvorfor leger ikke rapporterer om disse vaksinerelaterte skadene.

Senator holdt høring med vaksineskadde og pårørende

Senator Ron Johnson (R-WI) Green Bay Packers (amerikansk fotball) spiller Ken Ruettgers holdt en høring som ble publisert 28. juni 2021. De presenterte vitnemålene til familier som ønsker å ‘bli sett, hørt og trodd av det medisinske samfunnet’ etter å ha fått bivirkninger på COVID-vaksiner.

Megan Redshaw skriver på The Defender:

Senator Ron Johnson (R-WI) holdt en pressekonferanse mandag for å diskutere bivirkninger relatert til COVID-vaksinene – og ga personer som «gjentatte ganger er blitt ignorert” av det medisinske samfunnet en plattform for å dele sine historier.

Gruppa som snakket ble satt sammen av Ken Ruettgers, en tidligere Green Bay Packers offensiv linjeman, hvis kone fikk en bivirkning etter å ha mottatt en COVID-vaksine. Ruettgers, som nå bor i Oregon, startet et nettsted for å skape bevissthet om COVID-vaksinereaksjoner overfor det medisinske samfunnet.

«Vi er alle pro-vaksine,» sa Johnson i begynnelsen av pressekonferansen. Faktisk har Johnson tatt hver eneste influensavaksine siden svineinfluensaen, har oversikt over alle vaksinene sine og var en stor tilhenger av Operation Warp Speed, sjøl om han ikke har hatt en COVID-vaksine fordi han allerede hadde hatt COVID.

Johnson sa at målet hans var å gi en plattform for disse personene som ble skadet av COVID-vaksiner, slik at helsemiljøet og vanlige medier ville erkjenne dem og komme til grunnårsaken – å finne en løsning på disse problemene. Johnson hevdet at mens de fleste ikke får betydelige bivirkninger etter vaksinasjon, er han bekymret for «den lille minoriteten som har alvorlige symptomer.»

Nedenfor er vitnemålet til Kristi Dobbs, som er en 39 år gammel tannpleier fra Missouri som fikk Pfizer COVID-vaksinen i januar. Umiddelbart etter vaksinasjon opplevde Dobbs parestesi, hjertebank og menstruasjonsproblemer. Dobbs rapporterte symptomene sine til V-safe, CDC, FDA, Pfizer, to forskningsinstitutter og flere universiteter. «Hittil er det medisinske samfunnet forbløffet og ikke i stand til å gjenopprette helsen min,» sa Dobbs. «Jeg håper at tilfellene våre blir undersøkt og studert.» Dobbs la til at hun ville gi hva som helst for å gå tilbake til 17. januar før hun ble vaksinert.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMedisingigantane – det store spelet
Neste artikkelJoe Biden, forkjempar for menneskerettar