Twitter suspenderer feministen Naomi Wolf

0
Naomi Wolf. Kilde: https://drnaomiwolf.com/

Naomi Wolf, en feministisk forfatter og tidligere kampanjerådgiver for daværende president Bill Clinton (og for Al Gore) som ble en ivrig kritiker av lockdown og vaksiner under «pandemien», er utestengt fra Twitter. Wolf – som hadde nesten 150.000 følgere – ble suspendert fra Twitter 4. juni 2021 etter hennes kommentarer mot Covid-19-vaksinasjoner.

Wolf, som tidligere var noe nær et feministisk ikon, er nå kastet ut av Parnasset, og det er interessant å lese de entusastiske kommentarene for utestenginga, slik som journalisten Will Black, som takket Twitter-sjef Jack Dorsey for å ha stengt Wolf ute. Han skrev: «Hun er farlig, og bør ikke få lov til å komme tilbake.» Eller Daniel Summers, som skriver at «å våkne opp til nyheten om at Naomis Wolfs konto endelig er blitt suspendert føles som julaften morgen».

Wikipedias artikkel om Wolf er så langt fra en leksikonartikkel som man kan komme, særlig i det avsnittet som omtaler henne som «konspirasjonsteoretiker». Det er ikke folkeopplysning, men forsøk på karakterdrap. Det er interessant at et av de standpunktene hun kritiseres for er «U.S. government and big American banks are conspiring to impose a ‘totally integrated corporate-state repression of dissent'» Når et av de mektigste selskapene innen sosiale medier sparker henne ut, slik Twitter nå har gjort, gir de henne jo forsåvidt rett. Wolf har også forsvart Julian Assange fra begynnelsen.

Særlig et avsnitt i Wikipedias «artikkel» om Wolfs holdning til covid-19, lockdowns osv. tar fullstendig av og blir som en påstand fra aktoratet i en kjetterdomstol.

Journalisten Glenn Greenwald skjønner hva dette er for noe når han skriver på Twitter at:

Det er faktisk en industri av operatører finansiert av Atlantic Council – som igjen er finansiert av Gulf State-despoter og amerikanske etterretningsorganisasjoner og NATO-regjeringer – hvis formål er å kreve at internett renses for alle som avviker fra deres ortodoksier.

Twitter driver omfattende sensur mot enhver som kritiserer den offisielle narrativen om koronakrisa, slik også Google og Facebook gjør. Og, som Glenn Greenwald skriver; de får entusiastisk støtte fra sjølutnevnte progressive, som er mer enn ivrige til å samle en lynsjmobb mot hvem som helst som opponerer mot makthavernes propaganda og det stadig strengere diktaturet som innføres i land etter land med viruset som påskudd. Disse medløperne likner stadig mer på medlemmer av en fanatisk sekt som står klar til å utstøte enhver som ikke følger ortodoksien til siste komma.

Naomi Wolf har skrevet flere bøker og artikler om sensur og undertrykking. Hun har en blogg der hun drøfter disse og andre emner. Les: COVID-19 Policies are a War on Humanity.

Naomi Wolf er ikke den første som blir sensurert på denne måten, og hun blir heller ikke den siste.

PS:

De største eierene i Twitter er Morgan Stanley, Vanguard og State Street med BlackRock på sjuendeplass.

Forrige artikkelNei, Naturvernforbundet – olje og gass er ikke på vei ut!
Neste artikkelDeutsche Bank: – Inflasjonen er en tidsinnstilt bombe