Mens bombene regner over Jemen har Lockheed Martin funnet ut hva de trenger: «woke»konsulenter!

0

Lockheed Martin er den største våpenprodusenten i verden. De profiterer på død og ødeleggelse over hele verden og tjener milliarder av dollar på det. Mens bombene fortsetter å regne ned over Jemen og drepe barn og andre sivile, har Lockheed Martin Corporation endelig funnet ut hva de mangler: woke-konsulenter!

I fjor sendte Lockheed Martin Corporation, landets største forsvarsentreprenør, hvite mannlige ledere til et tre-dagers mangfoldsopplæringsprogram med sikte på å dekonstruere deres «hvite mannlige kultur» og oppfordre dem til å sone for deres «hvite mannlige privilegium», ifølge dokumenter Christopher F. Rufo har fått.

Les: The Woke-Industrial Complex.

Programmet, som ble arrangert på Zoom for ei gruppe på 13 Lockheed-ansatte, ble ledet av mangfoldskonsulentfirmaet White Men As Full Diversity Partners, som spesialiserer seg på å hjelpe hvite menn med å «våkne sammen.» Lockheed-ansatte, alle seniorledere i selskapet, inkludert Aaron Huckaby, direktør for global supply chain-virksomhet; pensjonert luftvåpenløytnant David Starr, direktør for Hercules C-130 militære transportprogram; pensjonert luftvåpenløytnant Bruce Litchfield, visepresident for opprettholdelsesoperasjoner; og Glenn Woods, visepresident for produksjon for Luftforsvarets F-35 jagerflyprogram på 1,7 billioner dollar. (Lockheed Martin returnerte ikke forespørsel om kommentar.)

I begynnelsen av programmet ledet mangfoldstrenerne en «fri forening»-øvelse og ba Lockheeds ansatte om å liste opp konnotasjoner for begrepet «hvite menn.» Trenerne skrev ned «gamle», «rasistiske», «privilegerte», «anti-kvinner», «sinte», «Aryan Nation», «KKK», «Founding fathers», «våpen», «skyldige» og «kan ikke hoppe.” I følge deltakerne har disse oppfatningene ført til «antagelser om hvite menn og mangfold,» med mange ansatte som tror at hvite menn «ikke bryr seg om mangfold,» «har et klassisk perspektiv på historie og kolonialisme,» og «vi vil ikke gi bort makta vår. «

Woke imperialisme

Så neste gang barn lemlestes av Lockheed Martins våpen i Jemen eller Midtøsten eller Afrika, eller hvor som helst på kloden, og deres mødre og fedre dør eller blir ødelagt for livet, kan de gjøre det i trygg forvisning om at bombene og missilene er sendt til dem av mennesker som har tatt et oppgjør med «male chauvinism» og har lært å drepe på en inkluderende woke-måte. Kanskje er et navneskifte på gang? Wokeheed Martin.

Forrige artikkelStrømkablene mellom Norge og EU – en sammenhengende løgnhistorie
Neste artikkelUSA-baser – øker de Norges sikkerhet?