Flertallet av amerikanske leger avviser COVID-vaksiner, ifølge en undersøkelse

0
Shutterstock

Av Association of American Physicians and Surgeons.

Av de 700 legene som svarte på en internettundersøkelse fra Association Physicians and Surgeons (AAPS) sa nesten 60 prosent at de ikke var fullvaksinert mot COVID.

Dette står i konstrast til påstanden fra American Medical Association om at 96 prosent av alle praktiserende leger er fullvaksinerte. Dette var basert på 300 svar.

Ingen av undersøkelsene representerer et tilfeldig utvalg av amerikanske leger, men AAPS-undersøkelsen viser at støtten fra legene for masseinjeksjons-kampanjen er langt fra enstemmig.

«Det er galt å kalle en person som avviser en vaksine en «anti-vaxxer», sier AAPS administrerende direktør Jane Oriten. MD. «Praktisk talt ingen leger er «anti-antibiotika» eller «anti-kirurgi», men alle er imot behandlinger som de mener er unødvendige og mer sannsynlig å skade enn å være til fordel for den enkelte pasient, eller er utilstrekkelig testet».

AAPS-undersøkelsen viser også at 54 prosent av legesvarene var klar over pasienter som fikk en «betydelig bivirkning».

Av de uvaksinerte legene sa 80 prosent: «Jeg tror risikoen ved vaksine overstiger risikoen for sykdom», og 30 prosent sa:»Jeg hadde allerede COVID».

Andre grunner til å avslå vaksinen inkluderte ukjente langvarige virkninger, bruken av aborterte fostere, «det er eksperimentelt», mulighet for tidlig behandling, og rapporter om dødsfall og blodpropp.

Av 560 praktiserende leger tilbød 56 prosent tidlig behandling mot COVID.

Ikke-leger var også invitert til å delta i undersøkelsen. Av totalt 5300 deltakere, kom 2548 med frivillige kommentarer rundt relaterte bivirkninger som de var klar over. Dette inkluderte dødsfall, amputasjoner, lammelser, dødfødsler, uregelmessige menstruasjoner, blindhet, kramper og hjertetilfeller.

«Slike tilfeller er ikke bevist. Men mange av disse episodene kan har resultert i en enorm mistro eller feilbehandlinger fra en ny medisin», slår dr. Orient fast. «Leverandører av disse COVID-produktene er beskyttet mot søksmål».

The Association of American Physicians and Surgeons har representert leger fra alle spesialiteter siden 1943. Deres motto er Omnia pro aegroto – Alt for pasienten.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no.

Forrige artikkelHvem er progressive og reaksjonære i dag?
Neste artikkelØkokrim tiltaler tre tidligere ledere i Stendi (Aleris) for grov korrupsjon