Jøder i New York protesterer mot etnisk rensing i Palestina

0
Jewish Voice for Peace i New York

Organisasjonen Jewish Voice for Peace arrangerte en demonstrasjon i New York 14. mai 2021. «Vi er her for å be senator Schumer om å investere i samfunnene våre i New York, ikke apartheid i Palestina.»

14. mai protesterte hundrevis av jødiske New Yorkere foran senator Chuck Schumers hus (D-NY) og krevde en slutt på etnisk rensing i Palestina. Senatets flertallsleder er en langvarig tilhenger av Israel.

Demonstrasjonen ble organisert av Jewish Voice for Peace – NYC. Etter at en rekke aktivister holdt taler på Grand Army Plaza, marsjerte gruppen til Schumers hjem, hvor Rabbi Miriam Grossman ledet en sørgende kaddish for alle palestinere som er drept.

“Som amerikaner finansierer skattene mine Israels ulovlige okkupasjon av Vestbredden, beleiringen av Gaza og okkupasjonen av palestinere i nabolag i Øst-Jerusalem som Sheikh Jarrah. Vi er her for å be senator Schumer investere i samfunnene våre i New York, ikke apartheid i Palestina, ”sa JVP-NYC-medlem Talia Baurer.

Dagen etter fylte tusener av amerikanere gatene til New York i en støttedemonstrasjon for palestinerne.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.