Israelske advokater saksøker regjeringa for å ha tvunget innbyggerne til å ta Pfizer mRNA-vaksinen

0
Illustrasjon: Shutterstock

Sammen med USAs offentlige helsemyndigheter har de vanlige mediene vært raske til å rose Israel for deres «vellykkede» utrulling av COVID-injeksjonsprogrammet. Men Israels beslutning om å tvinge alle borgere til å motta de eksperimentelle COVID-vaksinene har det blitt reist alvorlige spørsmål ved av menneskerettighetsaktivister og advokater, og i en nylig begjæring mot regjeringa hevder de at landets statsminister og helseminister – sammen med Big Pharma-giganten Pfizer – bryter klart mot den såkalte Nürnbergkoden. Dette skriver Sara Middleton i NaturalHealth365. Hun skriver videre:

Advokatene og menneskerettighetsaktivistene Arie Suchovolsky og Ruth Machnes, har nylig inngitt en begjæring til Den internasjonale straffedomstolen mot den israelske regjeringa. Påstanden? Statsminister Benjamin Netanyahu og Israels helseminister Yuli Edelstein brøt Nürnbergkoden ved å inngå en avtale med legemiddelgiganten Pfizer om å stille hårreisende krav til sine innbyggere – nemlig; ta vaksinen eller bli utestengt fra å delta i handel og sosiale aktiviteter.

Rundt samme tid lanserte Israel også et «Green Pass» for innbyggerne. Denne utrolige illevarslende lovgivninga tvinger folk til å bære papirer (digitale eller på annen måte) som beviser at de mottok det eksperimentelle mRNA-stikket fra Pfizer for å kunne bevege seg fritt i samfunnet. Mens butikker, kjøpesentre og museer var åpne for alle, var det bare folk som hadde tatt vaksinen (og kunne bevise at de hadde det) som kunne gå på teater, musikkarrangementer, hoteller, restauranter og barer.

Menneskerettighetsaktivistene sier at problemet er at dette bryter markant med israelske statsborgeres informerte samtykke, og tvinger folk til å delta i et landsomfattende medisinsk eksperiment, for ikke å oppleve «annenrangs» behandling og manglende mulighet til å delta i daglige aktiviteter. Det påbudte medikamentet har ennå ikke blitt godkjent for bruk av noe styrende organ.

Den internasjonale straffedomstolen bekrefter at de har mottatt klagen, men understreker at den ikke er behandlet eller vurdert.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDatasentra, kryptovaluta og energi
Neste artikkelMillitære planleggere i Australia: – Svært sannsynlig med krig mot Kina