Bill og Melinda Gates og Epstein-skandalen

0
Bill Gates var en nær venn av den pedofilidømte Jeffrey Epstein

Vi har ikke for vane å dekke kjendisskilsmisser, men når en av verdens største formuer skal splittes opp skal vi gjøre et unntak. Det er gjort kjent at dollarmilliardærparet Bill og Melinda Gates ligger i skilsmisseforhandlinger. Det hevdes nå at dette startet for halvannet år siden og at det kan ha sammenheng med skandalen rundt den pedofilidømte Jeffrey Epstein. Som vi har meldt tidligere tilhørte Bill Gates den indre kretsen rundt Epstein.

Les: Den norske elitens nesegruse hengivenhet for Bill Gates

Vi har også pekt på hvor tett forbindelse det var mellom Epstein, Bill Gates og det norske maktapparatet:

Les: – Thorbjørn Jagland tok imot Jeffrey Epstein og Bill Gates i sin Strasbourg-residens

Og vi har, ikke uten grunnlag, insinuert at det var Bill Gates som introduserte kronprinsesse Mette Marit for den pedofilidømte milliardæren. Gates møtte Epstein mange ganger, skriver New York Times. Gates møtte Epstein blant annet flere ganger i 2011 i det palassaktige huset til Epstein på Manhattan, altså i samme periode som Mette Marit også besøkte ham der.

Nå skriver medier i USA at Melinda Gates har hatt møter med flere advokatfirmaer ihvertfall siden oktober 2019, altså på den tida dette sprakk i mediene, for å diskutere en mulig skillsmisse. Melinda Gates har gjort seg til talskvinne for kvinner og jenter over hele verden og skal ha følt seg lite tilfreds med at ektemannen pleide så nær kontakt med en person som Epstein.

I 2013 skal Bill Gates ha fløyet med Epsteins privatfly kalt «Lolita Express» til Epsteins private øy i Karibia.

Helt uventet har Bill og Melinda Gates nylig trukket seg ut av World Economic Forum, der de har hatt sentrale roller og Bill Gates har trukket seg fra styrene i både Microsoft og Berkshire Hathaway. Dette har vært tolkket som endring i strategi, men utfra det som nå kommer fram kan det like gjerne ha å gjøre med den kommende skillsmissen. Deres advokater skal jo nå slåss om hvordan formuen på 130 milliarder dollar skal deles.

Les mer om skandalen og de mektige folkene rundt Jeffrey Epstein.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.