Amerikansk analytiker: – USAs Cyber-Stasi vil undertrykke all digital dissens i Bidens Dystopia

0
Illustrasjon: One World Press

Andrew Korybko er en amerikansk journalist og politisk analytiker med base i Moskva. Han har spesialisert seg på studier av USAs strategi i Afrika og Eurasia, Kinas silkeveibelte og hybridkrig. Han publiserer fast artikler om disse temaene i nettmagasinet One World Global Think Tank, og blir også brukt som kommentator i flere nyhetskanaler. Han skriver i artikkelen The American Cyber Stasi Will Suppress All Digital Dissent In Biden’s Dystopia:

Det dystopiske helvetet som jeg spådde vil bli et fait accompli etter Bidens innsettelse som president, blir raskt en realitet etter CNNs ferske rapport om at USAs sikkerhetstjenester vurderer å inngå avtaler med såkalte «forskere» som en legal omvei for å kunne spionere gjennomsnittsamerikanere. Ifølge mediekanalen vil disse tilsynelatende uavhengige kontraktørene få i oppgave å infiltrere de sosiale mediene til såkalte «white supremachists» og andre innenlandske krefter med antatte terroristiske tilbøyeligheter.

Rapporten hevder at hensikten er å «bidra til å gi et bredt bilde av hvem som formidler «bekymringsfulle narrativer»», hvoretter «FBI teoretisk kunne bruke denne informasjonsmengden til å fokusere på spesifikke individer hvis det er nok bevis på potensiell kriminalitet til å gjøre det lovlig ”.

Med andre ord ønsker USAs sikkerhetstjenester å etablere et «Cyber ​​Stasi» av «medborgere» som spionerer på hverandre og fremlegger påståtte «bevis» på «potensielle forbrytelser» for å «rettferdiggjøre» FBIs «juridiske» etterforskning.

CNN siterte en ikke navngitt senior etterretningstjenestemann som spurte: «Hva gjør du med ideologi som fører til vold? Må du vente til det fører til vold? ”, Og dermed antydes det at dette initiativet sannsynligvis kan utnyttes for å stoppe såkalt “pre-crime ”, eller forbrytelser før de oppstår.

Sagt på en annen måte, til og med gjennomsnittsamerikanerne som utøver sin konstitusjonelt forankrede rett til ytringsfrihet til fredelig uenighet med demokratenes konsolidering av sitt de facto ettpartistye i landet, kan oppleve å bli mål for sikkerhetstjenestene, avhengig av hvordan kontrakterte “forskere” vrir ordene sine.

«Pre-crime» er et begrep som ble skapt av science-fiction forfatteren Philip K. Dick. Dette er hovedtemaet i novellen The Minority Report» (1956), som skapte grunnlaget for filmen til Steve Spielberg fra 2002. Handlinga er der satt til året 2054 i Washington, DC der politiet har en spesialavdeling som heter PreCrime, som kan oppdage mordere før de kriminelle faktisk slår til. Spesialiserte mennesker med en spesiell mutasjon kalt «pre-cogs» kan spå framtida, og ser forbrytelser ved hjelp av visjoner. Kriminelle blir deretter fengslet i en virtuell virkelighet.

Scenen blir i virkeligheten ikke satt i 2054, men i 2021, men foreløpig er det ikke oppgitt om de engasjerte «forskerne» vil være synske eller ha mutantegenskaper. De må antakelig klare seg med vanlige angivere, slik Stasi gjorde.

Forrige artikkelHva skjedde bak scenen i Kiev?
Neste artikkelProteststorm mot Ernas koronasertifikat