Dr Vandana Shiva: Bill Gates er redd for uavhengighet, frihet, helse, og velvære

0
Vandana Shiva

Den kjente indiske miljøaktivisten og forfatteren Dr. Vandana Shiva forklarer i et video-intervju med den amerikanske legen og bestselger-forfatteren Joseph Mercola hvordan Bill Gates prøver å ta kontroll over den globale matproduksjonen. Hun omtaler Gates som kriminell. Det skriver Naturalnews.

Av Vandana Shiva.

Bill Gates går inn i hvert område som har med å opprettholdelse av livet å gjøre, og har i over et tiår undergravet vitalitet i alle dets former i et forsøk på å ta kontroll, og tjene penger på det. Ved å finansiere forskning og offentlige institusjonerer er Gates i stand til å tvinge institusjonene ned en vei der de bare kan bruke hans patenterte rettigheter.

Omfanget av Gates rolle over global helse gikk nylig opp for meg. Jeg tror at COVID19-katastrofen ikke hadde vært mulig hvis det ikke hadde vært for Verdens Helseorganisasjon, som Gates ser ut til å utøve skygge-kontroll over. Husk at det var først og fremst WHO som fasiliterte denne globale nedleggelsen og gjennomføringa av frihetsranende, økonomiødeleggende tiltak av praktisk talt alle regjeringer på planeten.

– Dr Vandana Shiva

Mens Gates prøver å gi inntrykk av at han redder verden gjennom filantropi, fortsetter hans løsninger å forverre verdens problemer. Løsningene kan til og med true menneskehetens fremtid ettersom de fører oss nærmere utryddelse, mener Shiva.

Gjennom sitt selskap, Gates Ag One, presser Gates på for èn type jordbruk for hele verden, organisert fra topp til bunn. Dette inkluderer digitalt jordbruk der bønder blir overvåket og utvunnet for deres landbruksdata, som deretter pakkes om og selges tilbake til dem.

Vi står for øyeblikket overfor enormt mektige teknokrater som er pådrivere for The Great Reset, og vil fullføre den pågående overføringen av rikdom og ressurser fra de fattige og middelklassen til de ultrarike. Den mest kjente av individene som presser på for dette er Bill Gates, som i likhet med John Rockefeller et århundre før ham, pyntet på sitt image gjennom filantropi. Bill Gates sin merkevare som filantrop har så langt hjulpet få og skadet mange.

Mens PR-maskineriet hans har klart å få mange til å se ham som en global frelser som donerer sin rikdom til det beste for planeten er ingenting lenger unna sannheten.

Ifølge Shiva ødelegger Gates også FN-systemet. På samme måte som han har korrumpert regjeringer og WHO, ødelegger han innsatsen som er bygget opp de siste tre tiårene for å beskytte det globale miljøet.

Vet du hva Mr. Gates vil lære oss? Han sier at kyr produserer metan på grunn av dårlig mage. Jeg tror vi bør saksøke ham for å omgjøre grunnleggende biologi. Du har snakket om hvordan han kontrollerer WHO. Han prøver også å ta kontroll over Food and Agricultural Organization (FAO). FAO har anerkjent at økologisk landbruk er veien å gå, og støttet regenerativt landbruk frem til i fjor da Gates overtok ansvaret. Nå har han flyttet mat-toppmøtet til New York. Fem hundre organisasjoner har sagt: «Dette er ikke lenger et toppmøte om mat, det er et giftmøte». Giftkartellet og Bill Gates driver og presser på for flere giftstoffer, men nå under nye navn. Så vi har mye arbeid å gjøre.

– Dr Vandana Shiva
Det er altså dette toppmøtet Gunhild Stordalen skal delta på i september. Du kan lese mer om Dr Vandana Shivas arbeid her.
SE HELE INTERVJUET MED DR SHIVA HER (57 min)

Oversatt av Nina Cappelen.

Forrige artikkelKrigsinvestorer truer med å saksøke Pentagon
Neste artikkelFrykt som våpen: – Hvordan den britiske regjeringa brukte skjult taktikk for å skremme befolkninga