Det russiske flyvåpenet knuste to terroristbaser i Syria

0

Terrorister hadde etablert en kamuflert base nordøst for byen Palmyra i Syria, hvor grupper ble trent for terrorangrep og det ble produsert bomber og andre våpen. Russiske flystyrker angrep disse basene med stor slagkraft 18. april 2021, sa kontreadmiral Alexander Karpov, nestleder for det russiske senteret for forsoning av stridende parter i Syria. dette melder AlMasdarNews.

Under en pressekonferanse sa han at russiske styrker hadde mottatt informasjon om at ”jihadister hadde opprettet en kamuflert base nordøst for Palmyra, hvor det ble dannet kampgrupper for å gjennomføre terrorangrep i forskjellige regioner i landet, samt produksjon av improviserte eksplosiver.”

Disse terroristene opererer også i al-Tanf-regionen, som kontrolleres av USAs styrker.

Det russiske angrepet skal ha drept så mange som 200 terrorister og ødelagt store mengder våpen og utstyr.

Southfront har en presentasjon av denne offensiven her.

Forrige artikkelTerroristangrep mot sivile i Niger – minst 19 drept
Neste artikkelSpionskolen: Universiteter trener spioner og propagandister for NATO