Hillary Clinton kommer til Oslo på «kvinnekonferanse»

0
SHE Conference. Skjermdump

Ernst & Young (EY) arrangerer en stor konferanse i Oslo fra 5. til 19. mars i samarbeid med SHE Conference. Blant hovedaktørene er The North Alliance (NOA), Nordea, Telenor, Virke og Deloitte. Blant de sentrale deltakerne og talerne er Erna Solberg, Hillary Clinton, Chelsea Clinton og Sadiq Khan. Dette er tydeligvis en svært påkostet konferanse, og tanken er tydeligvis å teppelegge norske og internasjonale medier med den internasjonale kapitalistklassens «gender & diversity» politikk.

EY er et av verdens fire største regnskapsfirmaer. De andre tre er Deloitte, KPMG and PricewaterhouseCoopers. Selskapet har 300.000 ansatte over hele verden, og omsatte i 2020 for 37,2 milliarder dollar. De var revisorer for ikke helt ukjente Lehman Brothers, og er anklaget for å ha visst mer enn de ville ut med før krakket.

Det er naturligvis ingen tilfeldighet at konferansen holdes rundt den internasjonale kvinnedagen 8. mars. Her skal «Global Leaders» komme og fortelle hva kvinnepolitikk og likestilling er i dag. De skal snakke om «interseksjonalitet fra et globalt perspektiv» og fortelle om hvordan man skal «fostre kvinner og jenter» i denne politikken.

Det hele er så superglatt og tidsriktig og så kvalmende at det er krevende å lese seg gjennom programmet uten å få åndenød og sure oppstøt.

Og en av disse «global leaders» er altså Libyas morder, den korrupte krigsforbryteren Hillary Clinton, og gjett om de kommer til å flokke seg rundt henne med Arbeiderpartiets Hadia Tajik i spissen.

Les: Om den korrupte forbryteren Hillary Clinton

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.