Joe Biden velger krigsforbryteren Samantha Power til å styre USAID

20
Samantha Power med daværende president i Ukraina Petro Porosjenko i 2016. Shutterstock

Joe Biden har vært helt konsekvent når det gjelder å fylle opp sin administrasjon med krigsentusiaster, og gjorde heller ikke noe unntak da han utnevnte den nye sjefen for USAID. Det blir krigerkvinnen og regimeskifteentusiasten framfor noen, Samantha Power.

Biden kaller Power en stemme for samvittighet og moralsk klarhet. Men i virkeligheten er hun arkitekten bak USAs regimeskiftepolitikk med intervensjonskriger som sitt spesiale. Det var hun som utviklet den såkalte «responsibility to protect» R2P-politikken, den som har lagt bgrunnlaget for så mange intervensjoner i strid med FN-pakten.

Stephen Lendman kaller henne «krigsgudinnen» og viser til den berømte samfunnsforskeren Edward Herman, som sa at hun tilhørte «kryssermissil-venstre». Den minst like berømte historikeren Howard Zinn (1922 – 2010) likestilte henne med terrorister, men der de dreper sivile med bombebeltet, dreper hun dem fra fly. Resultatet og moralen er den samme.

Power har kalt USAs utenrikspolitikk «ei verktøykiste» til bruk for å oppnå USAs mål, og denne verktøykista inneholder et stort antall verktøy for å utløse regimeskifter, bombekampanjer og ødeleggelse av hele land. Hun, Hillary Clinton og Susan Rice drev gjennom den katastrofale krigen mot Libya. Sistnevnte får også en sentral plass i Biden-administrasjonen. Biden fyller opp adminstrasjonen sin med krigshauker som Tony Blinken, som kandidat til utenriksminister, Jake Sullivan, Hillary Clintons høyre hand i Libyakrigen, som nasjonal sikkerhetsrådgiver, Avril Haines, som sto i spissen for Obamas dronedrap, som direktør for nasjonal etterretning.

Power blir sjef for USAID, som sammen med CIA-verktøyet National Endowment for Democracy er et hovedverktøy for regimeskifter av typen Ukraina og Libya, eller forsøk på det, som i Syria eller Hong Kong.

Bidens visepresident Kamala Harris hyllet utnevnelsen og kalte Powers «champion of democracy, human rights, and the dignity of all people».

Les: «Humanitær hjelp» som et verktøy for å ødelegge land

Les også Alan Macleods artikkel: A Record of Hawkish Intervention: Biden Picks Samantha Power to Head USAID. Han peker på at Power forsvarer krigen mot Jemen som har kastet nær 20 millioner mennesker ut i en uhyggelig humanitær katastrofe.

Vi har fått inntrykk av at en del folk på venstresida i Norge ønsket seg Joe Biden til jul. Vel, nå pakkes gavene opp, og det de får er et krigskabinett som USA knapt noen gang har sett maken til.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Slangen Slangen says:

  Når det jødisk eigde Demokratiske Partiet gjer statskupp i USA, saman med jødisk media og finans, er maktoppvisinga også omgjordt til eit militærkupp i fulle kostymer, med tjue tusen militære overalt i hovudstaden. Truleg er meininga at det skal sjå ut som eit klassisk militærkupp for heile verda. Den totale makta ønskjer også å vere teatral.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Jeg tror de på mange vis er idioter, og bare tenkte på at nå må vi vise overlegen styrke etter “kuppforsøket”, og således ikke tenkte på hvordan dette ville se ut.

  Jeg tror også de har økt antallet til 25.000 tropper.
  lego

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det jobbes intenst med å skape de rette forholdene for borgerkrig. Hele verden skal bli som Syria. Det skal kun være en nasjon igjen. Og den skal være etnisk ren. Det har gud sagt.

 4. A spokesperson for LEGO confirmed that “the product in question, is in no way affiliated with the LEGO Group and the set is not a LEGO product. As a company dedicated to inspire and develop children, we would naturally never make a product like this.”

  The “fake” Lego set first appeared ina Jan. 7, 2021, Facebook post shared by Adam The Creator, a self-described artist and original content creator known for making memes and fake products.

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det er nasjonalgarden. De er ment å brukes mot landets innbyggere. Og har blitt det mange ganger.

 6. Avatar for ReidarS ReidarS says:

  Blir underholdende når vår ensrettede presse oppfatter hva Biden kommer til å stelle istand.

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  De er betalt for å klappe når de får beskjed om det. Så der er nok det de kommer til å gjøre. Til de får beskjed om noe annet.

 8. Beste kommentarfeltet i hele verden😊

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

12 flere kommentarer

Deltakere