Israel avslører at de angrep Syria 50 ganger i 2020

0
Foto: Shutterstock

Den israelske hæren erkjenner at den hadde gjennomført minst 50 raid mot mål i Syria i 2020. I sin sikkerhetsrapport for året som gikk, bekreftet den israelske hæren at den, i tillegg til disse raidene, hadde gjennomført 20 spesifikke operasjoner, spesielt ved grensene til Libanon og Syria, i tillegg til angivelig å hindre to forsøk fra Hizbollah skal utføre «sabotasjeoperasjoner» ved grensene til Libanon.

Hæren kunngjorde at data fra det israelske luftvåpenet antydet en betydelig økning i aktivitetene knyttet til det den kaller «krigen mellom kriger». De sa at de israelske krigsflyene utførte 1400 operasjoner i 2020, i tillegg til mer enn 400 helikopterangrep, og la til at flyene har fløyet rundt 35.000 timer siden begynnelsen av året.

Dette skriver Al Masdar News og andre nyhetsmedier i Midtøsten basert på oppsummeringa fra IDF.

Forrige artikkelNyttårsønske – Fred i verda
Neste artikkelLockdown går på hukommelsen løs