Frankrike: «Helsediktatur» underveis. Uten covidpass kan du bli nektet offentlig transport.

21
Foto: Shutterstock

Franske statsborgere som nekter å ta koronavirusvaksinen, kan komme til å bli utestengt fra offentlig transport slik det er beskrevet i et lovutkast som nå er på vei til parlamentet. Loven er fremmet av statsminister Jean Castexs regjering og tar sikte på å gi regjeringa intet mindre enn drakoniske fullmakter. Her er et utdrag av lovteksten:

«Statsministeren kan også, ved dekret utstedt etter rapport fra helseministeren, treffe følgende tiltak med det ene formål å garantere folkehelsen:

«1 ° Regulere eller forby bevegelse av mennesker og kjøretøy og regulere tilgang til transportmidler eller vilkårene for bruk av dem;

“2 ° Forby folk å forlate hjemmet, med forbehold om reiser som er helt avgjørende for familie- eller helsebehov;

«3 ° Kreve midlertidig stengning eller regulering av åpningsvilkårene, inkludert vilkårene for tilgang og tilstedeværelse, til en eller flere kategorier av virksomheter som er åpne for publikum, samt møteplasser, samtidig som man garanterer tilgang grunnleggende varer og tjenester;

«4 ° Begrens eller forby forsamlinger på offentlige veier eller på et sted som er åpent for publikum så vel som møter av noe slag, unntatt enhver regulering av vilkårene for tilstedeværelse eller tilgang til lokaler for boligbruk;

«5 ° Om nødvendig, ta i bruk ethvert annet tiltak som begrenser friheten til å drive virksomhet.

«6 ° Statsministeren kan, om nødvendig, innenfor rammen av tiltakene fastsatt i 1 ° til 5 °, gjøre gjøre bevegelse av personer, deres tilgang til transportmidler eller til bestemte steder, samt utøvelse av visse aktiviteter gjøres avhengig av at man kan framvise resultatene av en screeningtest som fastslår at personen ikke er berørt eller smittet, etter en forebyggende behandling, inkludert vaksinasjon, eller behandling.» (Vår uth., red.)

Lovforslaget ble møtt med kraftig kritikk fra opposisjonen. Talsmannen for RN, Sebastien Chenu, kalte det innføring av «et helsediktatur». Hans partileder Marine Le Pen kalte lovforslaget «grunnleggende totalitært». Nestlederen for Det republikanske partiet, Guillaume Peltier, sa at man ikke kan forestille seg at «regjeringa vil få fullmakt til å suspendere våre friheter uten parlamentarisk kontroll».

I meldingene fra Paris framgår det ingenting om hva det venstrepopullistiske partiet La France Insoumise (Det ubøyelige Frankrike) og partileder Jean-Luc Mélenchon mener om lovforslaget. De sier heller ingenting om det på sine nettsider eller Twitterkonto.

55 prosent av innbyggerne i Frankrike sier at de ikke vil ta den vaksinen som foreligger.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Enebak Enebak says:

  Da ser jeg igjen mitt snitt til å trekke linja over mot vitamin D-pandemien: Hvis myndighetene anbefaler at folk i risikogruppene tar tilskudd av vitamin D, vil færre dø og tiltakene bli overflødige.

  Vitamin D latterliggjøres av helsemyndigheter og Big Pharma over hele verden som helsekost, kjerringråd og overtro og anbefales bare i mikrodoser fordi stoffet er “giftig”. Legene kaller derimot vitamin D immunterapi og bruker steriodhormonet i kreftbehandling.
  Det er dokumentert gjennom store undersøkelser at doser som er 10 ganger anbefalt dose ikke bare er ufarlig, med direkte nødvendig for å forebygge autoimmune sykdommer og kreft.

  De siste 10 årene har derfor D-vitaminmangelen økt voldsomt over hele verden og mange autoimmune sykdommer øker i samme takta.
  Diabetes er en autoimmun sykdom som har vært tydelig knyttet til D-vitaminmangel. Hvert år får 12.000 nordmenn diabetes og tallet øker. Astma er en annen sykdom som også er tydelig knyttet til D-vitaminmangel og forekomsten av sykdommen øker.

  Big Pharma lever av å behandle autoimmune sykdommer med medisiner som stort sett gjør det samme som vitamin D. Det er helt utrolig, men psoriasispasienter behandles med kostbar D-vitaminKREM og sendes på svindyre behandlingsreiser til syden om vinteren for å sole seg, men ingen av delene har ikke noe med vitamin D-status å gjøre. Ingen har forsket for å finne ut om det er sammenheng mellom vitamin D-status og psoriasis.

  Folk tror som vanlig på autoritetene og Big Pharma, som nå har satt i gang en gigantisk transtudie for å bevise at (små doser) vitamin D har liten betydning for luftveisinfeksjoner.

 2. Covidpass er befolkningskontroll med folkets helse som påskudd. Det tvinger befolkningene inn i et vaksineprogram de ikke kan komme ut av. Har en først tatt en vaksine, vil persondata bli registrert i en database, og “oppfølgings-vaksiner”, “booster-vaksiner”, vaksiner for “muterte utgaver av viruset” etc kommer en ikke unna.

  Det siste tiårene har bioteknologien kommet så langt at en kan genmodifisere menneskelig DNA for å gjøre individet mer medgjørlig for makthaverne, noe blant andre Dr. Carrie Madej har advart mot. Hun sier at transformasjonen til et viljeløst individ vil skje nesten umiddelbart etter sprøyten er satt. De som får “vaksinen” vil da ikke advare andre mot å ta den. Kilde: video 1. Kilde: video 2.

  Reserverer noen seg, vil makthaverne kunne “oppmuntre” individet til å fortsette å ta vaksinene ved å straffe dem. Spesielt når storkapitalen snart innfører et kontantfritt samfunn med en digital valuta og borgerlønn, da blir befolkningen hjelpeløs, maktesløs og forsvarsløs mot makthaverne.

  Når befolkningen er transformert med GMO DNA til viljeløse uten kritisk sans vil makthaverne kunne gjennomføre NWO uten opposisjon. Slaveklassen vil akseptere å flytte fra distriktene inn til “bikube” lignende metropoler, og flyte mellom produksjonsstedene dit makthaverne vil ha dem.

  De vil også bli forvaltet, ved at de som er i kategorien “useless eaters”, blir “ryddet vekk”. De som er innenfor i slaveklassen vil være fornøyde i sitt åpne fangenskap, men de blir bare der så lenge de er profitable for herskerklassen. Dette er NWO, et dystopisk teknokratisk, totalitært nær fremtids-tyranni, men ikke for herskerklassen som vil leve i frihet. Den GMO DNA transformerte slaveklassen blir å sammenligne med biologiske roboter. Kilde.

 3. Avatar for Rune Rune says:

  Kan ikke vi konspinisser kjøpe oss en svær tomt i skauen å bygge et off- grid samfunn🎅

 4. Det er lang tid siden de gikk til krig mot immunforsvaret vårt.
  Sånn som influensavaksinen som inneholder et stoff som blokkerer opptak av vitamin D som igjen fører til at immunforsvaret svekkes over tid … Det er derfor mange leger kaller influensavaksinen for aktiv dødshjelp, useless eaters dør en naturlig død når de er eldre sies det, fakta er at de får litt hjelp til å dø litt før så de på toppen sparer penger.

  Men så klart så kan den ikke måles med koronavaksinen som gjør virus og bakterier usynlige for immunforsvaret så betennelse og infeksjoner får utvikle seg i fred.

 5. Folk lo av prepperne før og kalte dem konspinisser, vel det ingen som ler av preppere i dag, flere steder er det motsatt nå der preppere ler av de som kalte dem konspinisser før når de kommer på dørene og tigger etter mat. :wink:

  Ser at 86% av alle sorte i verden sier de ikke vil ta vaksinen, altså 86% av alle mørke er konspirasjonsteoretikere, 75% av alle jøder nekter å ta vaksinen, mao så er 75 av alle jøder konspirasjonsteoretikere. 55% av hvite vil ikke ta den …

  Før var konspirasjonsteoretikerene en minoritet, nå er konspirasjonsteoretikerene i stort flertall i verden :slight_smile:

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Nrk latterliggjør Pizzagate med jevne mellomrom, men gidder ikke å skrive om hvorfor så mange i UD hadde tette bånd til Epstein. Eller hvor pengene til Clintonfondet gikk. Kun 1.2 milliarder.

  https://www.youtube.com/watch?v=uBcPDLby3MU https://www.youtube.com/watch?v=GVXxZqyiKrY

  Om man skal bli medlem av en seriøs kriminell gjeng må man bevise utenfor all tvil at man er innafor. Gjerne med et mord feks. Hva må man gjøre for å være innafor i denne pedogjengen? Og blir det dokumentert?

 7. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Folk flest lider av «boiling frog» syndrom… om ikke lenge må du sikkert være vaksinert for å bare forlate huset, bare vent å se. Vi gærne konspirasjonsteoretikere vil ihvertfall få tilfredstillelsen av å si «hva var det vi sa» I etterkant :rofl:

 8. Avatar for Enebak Enebak says:

  Det er mye god info i videoen til Cummins, men han nevner ikke årstidsvariasjoner når han snakker om forskning på vitamin D. Jeg har heller ikke lest forskningsrapporter som tar hensyn til årstidsvariasjoner.
  D-vitaminstatus varierer med årstiden. Den er høy om sommeren og lav om vinteren.
  Hvis du forsker på vitamin D om sommeren vil du få andre resultater enn om du forsker om vinteren.
  Den store undersøkelsen Helsedirektoratet viser til når de sier at vitamin D ikke har sammenheng med covid-19, er enda verre. Den har 449 deltakere og er vurdert som “vanntett”.
  Det som ble gjort er ikke vanntett. Forskerne sammenlignet 449 covidpasienter med D-vitaminstatus pasientene hadde registrert mellom 2006 og 2010. Hvilken D-vitaminstatus pasientene hadde da de ble syke med covid-19 ble ikke undersøkt. Om pasientenes 10-15 år gamle D-vitaminstatus var registrert om vinteren eller sommeren er heller ikke opplyst.
  Denne undersøkelsen er den som i hovedsak blir brukt når Helsedirektoratet avviser sammenheng mellom covid-19 og vitamin D.
  Cummins opererer, som de fleste forsker og myndigheter, med D-vitaminnivåer som er anbefalt av myndighetene. Disse anbefalingene er mer enn 50 år gamle og baserer seg på nivået du må ha for å unngå rakitt.
  De som forsker på immunforsvar og D-vitamin, opererer med tall som er fem ganger så høye som myndighetenes anbefalinger.
  De fleste undersøkelser jeg har sett, tar utgangspunkt i “anbefalte verdier”.
  Da er det enkelt å finne liten sammenheng.
  Denne undersøkelsen er den eneste jeg har kommet over som viser at vitaminnivået myndighetene anbefaler er for lavt til å ha vesentlig betydning for å forebygge og hindre autoimmune sykdommer, som f.eks. cytokinstormen du dør av når du får covid-19.
  Undersøkelsen handler om diabetes, men prinsippet er det samme for alle autoimmune sykdommer: Sykdommene bekjempes med T-celler og T-cellene MÅ ha tilgang på vitamin D for å aktiveres. Lite vitamin D, lite T-celler og game over.
  Vitamin D handler ikke om helsekost og velvære, men om liv og død.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

13 flere kommentarer

Deltakere