Britiske militære oppretter vaksinesenter på fotballstadion i Bristol

0
Boris Johnson sier at Astra Zenecas vaksine skal "rulles ut" i løpet av få uker. Foto: Shutterstock

Militært personell har begynt å opprette et massevaksinasjonssenter på et fotball- og rugbystadion i Bristol, skriver avisa The Guardian.

Statsminister Boris Johnson sier at den nye Oxford AstraZeneca-vaksinen kunne være klar for utrulling i løpet av de neste ukene. Medlemmer av de væpnede styrkene ble observert på Ashton Gate stadion i byen, og jobbet fra morgengry til etter mørkets frambrudd 30. november 2020 for å forberede senteret. Så snart en vaksine er godkjent, er planen å bruke en del av stadion, hjemmebanen til Bristol City FC og Rugby-laget Bristol Bears, for å vaksinere tusenvis av mennesker fra byen og fra de nærliggende områdene i North Somerset og South Gloucestershire.

Sjefene for den nasjonale helsetjenesten NHS nektet å gi noen detaljer om planene for senteret, men byrådet i Bristol bekreftet «Arbeidet ved Ashton Gate blir koordinert av hæren som forberedelse til det NHS-ledede vaksinasjonsprogrammet.»

Manipulasjon med tall

For å holde panikken oppe, slik at offentligheten vil godta nesten hva som enn måtte komme fra regjeringa viser man til en angivelig eksplosjon i antall «tilfeller», slik som dette:

Men «tilfeller» eller «cases» betyr ikke folk som er sjuke, men folk som har avgitt en positiv prøve. Om de faktisk har covid-19 eller ei, kan man ikke vite. Jo flere du tester, jo flere «tilfeller» får du. Antall sjukehusinnleggelser har økt, men ser ut til å ha kulminert ifølge statistikk fra NHS.

Det som viser om det er en farlig epidemi eller ei og om det er en «ny bølge», er antall totale dødsfall, og for England og Wales ser den kurven slik ut:

Kilde: Office for National Statistics.

Som man ser var epidemien også i England og Wales over i uke 22, altså utgangen av mai. Siden har dødstallene fulgt den normale sesongkurven. Den svake økninga på høsten er slik den pleier å være. Ingen ny bølge.

Astra Zenecas tvilsomme vaksine

Astra Zeneca hevder at deres vaksine gir en beskyttelse for 90 prosent av de vaksinerte. Men dette er bare selskapets egen påstand. Resultatene er ikke lagt fram i fagfellevurderte artikler, bare gjennom pressemeldinger. De bryter derfor alle vitenskapelige standarder, og gjør det umulig å gå dem etter i sømmene, slik det prestisjetunge tidsskriftet BMJ har pekt på.

Les: Ledende medisinsk tidsskrift advarer: Vaksinefirmaene følger ikke vitenskapelig standard.

Det er kommet mye kritikk av metodene til Astra Zeneca, og tvilen førte til at aksjekursene deres falt. Analytikere sier at denne vaksinen aldri vil bli godkjent i USA. Selskapet sier at de vil gå ut med en ny runde tester. Det har ikke redusert skepsisen.

Militær massevaksinasjon på fotballstadion med vaksine som det stilles svært kritiske vitenskapelige spørsmål ved; det lyder ikke spesielt fristende.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.