Væpnet politi brøt seg inn hos tysk lege og arresterte ham under livesending

21
Doktor Andreas Noack fikk væpnet politi på døra under livsending og ble arrestert. Skjermdump fra video.

Av Paul Joseph Watson. Anti-Empire.

Sjokkerende opptak fra Tyskland viser at doktor Andreas Noack fikk besøk hjemme av væpnet politi midt i et YouTube sendings-opptak, for tilsynelatende å ha brutt koronavirus-lovene.

Klippene viser Noack i samtale med noen på YouTube under et live-opptak, før han ble forstyrret av lyder utenfor inngangsdøren.

Så ble det hørt harde slag på ytterdøren sammen med skrikene: « Politi!!», før man ser væpnet politi komme inn og beordre Noack ned på gulvet, og bli behandlet som en slags voldelig terrorist.

Så får Noack håndjern på, mens en politioffiser med ansiktsmaske tilsynelatende prøver å stenge ned live-opptakene. Men det eneste han lykkes med er å dytte til kamera.

Dette har virkelig hendt med doktor Andreas Noack i Tyskland.

Etter å ha kommet med en grunnlovsstridig uttalelse om infeksjonslovene, brøt altså politiet seg inn i huset hans mens han hadde live-opptak sending på YouTube.

Det raser med spekulasjoner på twitter om årsaken til dette raidet. Noen påstår at Noack har vært aktiv i å behandler sårede protestanter i anti-lockdown-demontrasjoner.

Andre antyder at grunnen var at Noack hadde invitert inn for mange mennesker i huset sitt, og slik brutt Covid-19-restriksjoner om ansamling av mennesker.

«Jeg tror fyren er skyldig i å ha sagt sin mening», sier én annen.

«De har skrudd klokken tilbake til 1930-tallet» bemerket en annen.

«Galskap» kommenterer en til.

I Tyskland har det vært massive protester mot lockdowns, inkludert en i går i Berlin. Her brukte politiet vannkanoner mot protestantene.

Som vi tidligere har fortalt, fikk en gravid mor i Australia besøk hjemme, og ble arrestert av politiet for å ha hjulpet til med å organisere en anti-lockdown-protest på Facebook.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no. Originalen finnes på Anti-Empire.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Flabb1 Flabb1 says:

  De brøt seg inn i ren Gestaop-stil.

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det kalles swatting, og er et reelt problem for alle som ferdes åpent på nettet, særlig under live-streaming.
  Det er å håpe at dette vil belyse og bevisstgjøre befolkningen om problemet, på mer generell basis, og ikke bare som manifestasjon av NVO.

 3. Blir dette vist i de store tyske media-kanalene som når de fleste av borgerne? Det blir interessant å se hvordan det tyske folket reagerer på dette, med frykt og underkastelse, eller med rettmessig bestyrtelse og sinne, og samler seg i store protestaksjoner.

  Videoen viser en fredelig ubevæpnet mann i sitt hjem, som blir beordret ned på gulvet og lagt i jern, av minst en politimann som sikter på ham med en maskinpistol. Han blir behandlet som en voldelig kriminell for på fredelig vis opponere mot makthavernes korona-tiltak. Dialog møtes nå med skarpladde maskinpistoler i Tyskland, og politiet i Australia er ikke bedre.

  Storkapitalens makthavere slår svært brutalt ned på opposisjon på en måte vi ikke har sett i Vest-Europa siden krigen. New World Order etableres uten at de store befolkningene ser ut til å forstå det. Fraværet av protestaksjoner viser hvordan MSM styrer befolkningene ved å unnlate å dekke hendelsen.

  Twitter brukes mest av den yngre befolkningen, som en skulle regne med vil mer uredd protestere mot brutalitet fra makthavere, men ingen store demonstrasjoner. Det kan føre til at storkapitalens regimer oppmuntres til enda mer drakoniske metoder når de ser at befolkningene lar seg kue, opposisjon skal skremmes og terroriseres til å tie.

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  Hvorfor konkluderer du med at dette er tilfelle i denne saken? Har du opplysninger som ikke kommer fram i artikkelen eller er du på autopilot når det kommer til alle tiltak som innskrenker borgerrettigheter?

 5. Orewels 1984 skulle være en advarsel, ikke en jævla oppskrift! :rage:

  126052697_10164469396760252_8912340247053351082_o

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Dette skjer over hele linjen nå. Så hvorfor støtter du det når det skjules bak en “pandemi”?

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Jeg begynner å ha levd en stund og kan ikke huske at en sak har dominert nyhetene 24/7 i mer enn et halvt år med daglige pressekonferanser fra regjeringen og ordførere som står fram og sier “vi har ingen å miste” hver gang en 90 åring dør på gamlehjemmet. Eller at unger nektes skolegang av den grunn. Men dette virker selvsagt normalt for deg.

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Kan ikke se at jeg har påstått at det ikke finnes et virus. Men det ligger mer bak enn behovet for en ytre fiende når slike tiltak gjennomføres globalt. Og når “eliten” er åpen om at dette skal lede til en ny verdensorden uten demokratisk forankring blir din (og andres) talemåter enten total virkelighetsfornektelse eller sympati med en slik verdens orden. Men det har du jo sagt at du har. Så hvem tror du du lurer med dette snikksnakket om kovid?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

13 flere kommentarer

Deltakere