Væpnet politi brøt seg inn hos tysk lege og arresterte ham under livesending

0
Doktor Andreas Noack fikk væpnet politi på døra under livsending og ble arrestert. Skjermdump fra video.

Av Paul Joseph Watson. Anti-Empire.

Sjokkerende opptak fra Tyskland viser at doktor Andreas Noack fikk besøk hjemme av væpnet politi midt i et YouTube sendings-opptak, for tilsynelatende å ha brutt koronavirus-lovene.

Klippene viser Noack i samtale med noen på YouTube under et live-opptak, før han ble forstyrret av lyder utenfor inngangsdøren.

Så ble det hørt harde slag på ytterdøren sammen med skrikene: « Politi!!», før man ser væpnet politi komme inn og beordre Noack ned på gulvet, og bli behandlet som en slags voldelig terrorist.

Så får Noack håndjern på, mens en politioffiser med ansiktsmaske tilsynelatende prøver å stenge ned live-opptakene. Men det eneste han lykkes med er å dytte til kamera.

Dette har virkelig hendt med doktor Andreas Noack i Tyskland.

Etter å ha kommet med en grunnlovsstridig uttalelse om infeksjonslovene, brøt altså politiet seg inn i huset hans mens han hadde live-opptak sending på YouTube.

Det raser med spekulasjoner på twitter om årsaken til dette raidet. Noen påstår at Noack har vært aktiv i å behandler sårede protestanter i anti-lockdown-demontrasjoner.

Andre antyder at grunnen var at Noack hadde invitert inn for mange mennesker i huset sitt, og slik brutt Covid-19-restriksjoner om ansamling av mennesker.

YouTube player

«Jeg tror fyren er skyldig i å ha sagt sin mening», sier én annen.

«De har skrudd klokken tilbake til 1930-tallet» bemerket en annen.

«Galskap» kommenterer en til.

I Tyskland har det vært massive protester mot lockdowns, inkludert en i går i Berlin. Her brukte politiet vannkanoner mot protestantene.

Som vi tidligere har fortalt, fikk en gravid mor i Australia besøk hjemme, og ble arrestert av politiet for å ha hjulpet til med å organisere en anti-lockdown-protest på Facebook.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no. Originalen finnes på Anti-Empire.

Forrige artikkelSverige planlegger voldsom opprustning
Neste artikkelEr energisparing og energieffektivisering bortkastet?