Væpnet «sikkerhetsvakt» for nyhetskanal dreper demonstrant i Denver

2

En angivelig vakt for nyhetskanalen 9News i den amerikanske byen Denver skjøt og drepte en demonstrant på lørdag. Den drepte tilhørte en konservativ gruppe som avholdt en markering kalt Denver Patriot Muster. Motdemonstranter fra Antifa og Black Lives Matter var også på stedet.

På en video som er tatt rett før skuddene faller, kan man se offeret i diskusjon med en motdemonstrant. Offeret hadde en selvforsvarspray, og motdemonstranten forsøkte å provosere ham til å bruke sprayen.

Nyhetskanalens sikkerhetsvakt befant seg i nærheten av denne krangelen og havnet av en eller annen grunn i basketak med den konservative demonstranten med peppersprayen.

Detaljene er uklare, men basert på det vi har sett av bilder og video fra hendelsen kan det se ut som sistnevnte først klapset vakten på kinnet og så tok noen skritt tilbake. Vakten tok deretter ladegrep og skjøt offeret samtidig som sistnevnte brukte peppersprayen.

I et opptak fra stedet like etter at skuddene falt, kan man høre en Antifa/BLM-demonstrant feire drapet.

9News-reporteren Kyle Clark skal ha hyret sikkerhetsvakten fra byrået Pinkerton. En produsent for kanalen ble tatt inn til varetekt, men ble senere løslatt og er ikke mistenkt.

Politiet i Denver har så langt avvist at motivet for drapet er politisk.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Rapper says:

    Tenk deg om rollene var det motsatte (dvs en ‘patriot’ (“white supremacist”) hadde drept en ‘motdemonstrant’. Mediene og politikerne hadde aldri sluttet å snakke om det.

    “White supremacist” er bare en av mange anti-hvit slurord. Det betyr praktisk sett “en hvit person som ikke er anti-hvit nok” eller “som er en kjetter mot den anti-hvit narrativen”.

    Hva er den ‘anti-hvit narrativen’? Du kan besøke nowhiteguilt.org eller f.eks. denne kanalen for å lære mer: https://www.bitchute.com/video/VfbQi16E7Mfq/

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere