Markering mot koronapolitikken foran Stortinget

8
Fra demonstrasjonen mot koronapolitikken utenfor Stortinget 25. oktober 2020.

Drøyt 150 personer tok turen til utenfor Stortinget søndag ettermiddag for å demonstrere mot myndighetenes håndtering av pandemien. Dette skriver TV2 som fortsetter:

Bak demonstrasjonen står Nader Eide. Han har tidligere fremmet budskap om at pandemien er en bløff, at munnbind ikke virker og kalt pandemien for en planlagt epidemi.

Han hadde håpet på at over 1000 personer skulle møte opp, men i regnet i hovedstaden dukket det ikke opp så mange som han hadde håpet.

– Jeg synes ikke vi er så mange, sa Eide, før han takket de fremmøtte.

TV 2s reporter på stedet anslår at et sted mellom 150 og 200 personer har møtt opp.

Eide sa til de fremmøtte at han har en far på 85 år som nå sitter hjemme grunnet korona.

– Han er innelåst hjemme med min mor. Han får ikke besøk. Han er ikke 30 i hodet sitt lenger. Han er en levende, død person, sa Eide.

En annen taler var Eides kone, Kari Eide. Hun sa blant annet:

– Det er så deilig å kjenne på støtten som vi har fått. Vi er mange, og vi er flere enn de som er her fysisk. Jeg har vært i kontakt med leger, sykepleiere, advokater og mange andre. For noen passer det ikke å komme, men de støtter oss likevel.

Hun forteller at flere helsearbeidere har fortalt henne at de gjerne skulle vært med på demonstrasjonen, men at de frykter for jobben sin, hevder hun.

Det er lagt ut et videoopptak fra demonstrasjonen her:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1285872958459760&ref=watch_permalink

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Talk is cheap, som det heter på newnorsk.

 2. Avatar for Joso Joso says:

  Jeg har aldri før trodd på konspirasjonsteorier, men nå er det på tide. Vg-nett, som skriver for Kari & Ola, mao, for vanlige nordmenn, skriver i dag, lett omfrasert:

  1. Vaksine trenger ikke stoppe smitte helt, så derfor må vi muligens fortsette med koronarestriksjoner selv med vaksine
  2. Vi må vaksinere de unge først, de eldre sist, fordi det er de unge som sprer smitte, mao alle nordmenn må vaksineres.
   https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/39JlOA/fhi-kan-faa-vaksiner-som-gjoer-at-faerre-doer-men-ikke-stopper-coronasmitten

  Kjenner noen til en “motstandsgruppe”, og da er det vel facebook som gjelder, som har mange medlemmer? Nå må folk ut i gatene og protestere, og da flere enn de 150 som møtte i går. Vi kan bli innestengt i årevis i coronahysteriet. Propagandaen bankes inn i folk daglig av msm, mer hver dag, det bygger seg opp, setter seg i ryggmargen til folk, og det må stoppes.

 3. Avatar for thomask thomask says:

  Foreningen For Fritt Vaksinevalg holdt innlegg under markeringen og gjorde ett meget godt inntrykk på meg.

  De er ikke for\mot vaksiner men er derimot en menneskerettsorganisasjon som vil at injeksjoner kun skal skje etter samtykke.

 4. Avatar for thomask thomask says:

  Det er ikke så enkelt. Vi har familier og ett liv.

  Det er kanskje ikke så lurt å ofre livet for en sak, men heller bøye seg litt etter vinden og returnere til kampen sterk og frisk neste dag.

 5. Avatar for Mari Mari says:

  En gruppe Italienske forskere fant ut at det finnes menneske DNA i MMR vaksinen. De lagde en dokumentar av prosjektet og offentliggjorde hva de fant. Siden har, naturligvis, blitt sensurert.
  https://www.corvelva.it/specialicorvelva/analisi/vaccinegatemetagenomic-analysis-report-on-priorix-tetra.html?fbclid=IwAR3Hwg7SsuDVrEAWoZaVwS7d_Ku4un3nSY6FHEBRhcmYydt9ajErPqPVfuk
  Vil man se dokumentaren er den her.
  https://www.facebook.com/vaccinvrij/?tn=kCH-R&eid=ARBCKr_YeFbj2ttmWAh_xMvyrNjs6GVeQFnxJloMMfmXxU3PfZ5JwXHuMSfwG9I2u0NIxbFh0zYIOdW3&hc_ref=ARSUipMU-71rVl1zxJ-VZoB-4CwRxQ1Aiqhohp1cnAvLxJ93anf2B1bN2YE4I1xU-_c&fref=nf&xts[0]=68.ARBfPmWiNoFHAz7v-gGIHNdn2mVwzCL_PJTFFznUlJkdfIeWaSG6krU7S6mzBymkvNSMSULMYUn7PXPFiCFdnk1nGtQjzZZgqTEQrvRg3B22k7IUjwwhx-3_LTQv9WxLnDCHZq-tBzsYMxGYCX2OI09aWyFrJEGGO3UbpXtyxAR3jOc11ris4276TXMVjTz2-0rmcyVMNMATk3saAOPCLs7kx8tIhmqQNAbFhUVEd4rL5FN37kzdmz_XBd7AGULjGsqSjU4vn41XGwHdYEm0R6O9mxsgFftMUIWmX3VfJATvx6KHif5BKqL5DYbIc3-MMIJNp3bfsa8Kcen5qxijTzWGqlQiCMB7Lvda

 6. De 3 store skal tvinge frem NWO, Korona, massemigrasjon og klima.

  Alt er bare tull, historiens største skam.
  Alt som kommer fra makteliten er fake.
  dtthsrgsdgs

 7. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Godt poeng - familier og liv - derfor er det helt uproblematisk å holde seg hjemme. Så kan de som kun bryr seg om det materielle, henge foran Stortinget. Og de som vil presse gjennom vaksinasjons-tvang, selvfølgelig - for det blir enden på protestvisa. Det er helt åpenbart.
  På den annen side - de gode nyheten står i kø!
  Dette er en veldig fint tid å leve!

 8. Sjekk ut Corona Hoax - nok er nok, og Stop Lockdown, på fb.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere