Innvandring på resept

6
Illustrasjon: Shutterstock
George Chabert

Av George Chabert, Trondheim.

Presidentkandidat Joe Biden drømte i 2015 om en nær fremtid som han plasserte i 2017. Den demografiske sammensetningen som har skapt USA, har opphørt: «Folk som meg, som er av kaukasisk europeisk avstamming, vil bli en absolutt minoritet. Færre enn 50 % av folket i Amerika vil være hvite europeere. Det er ikke noen dårlig ting. Det er en kilde til vår styrke.» Joe Bidens drøm, etter alt å dømme, var korrekt når det gjelder utviklingen av den demografiske sammensetningen, men det kan virke mer tvilsomt om en slik utvikling opplagt vil føre til fred og forsoning, verken i Amerika eller i Europa.

I Franske Mayotte, takket være en robust innvandring fra Komorene, ser vi i dag det perfekte bilde av det Frankrike holder på å bli. En folkevalgte fra et sentrumsparti resymere situasjonen i dag forsiktig: «Situasjonen er ikke ny, i mange år har jeg uttrykt bekymring for en reell risiko for borgerkrig mellom lokalsamfunnene.»

Det som for mange oppleves som en samfunnstruende prosess, foregår uten at folk egentlig har så mye de kan gjøre. De folkevalgte fraskriver seg ansvaret, og viser til internasjonale forpliktelser de selv har vært med på å inngå. Vi må likevel ikke fortvile og engste oss for denne verden vi nå bygger for våre barn.

Oppfinnsomme tyske forskere mener de har funnet en løsning. Den ble publisert alt for tre år siden, i det svært prestisjetunge tidsskriftet Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America: «I møte med økende spenning over forskjeller i etnisitet, religion og kultur, er det et presserende behov for å utforme strategier som kan bidra til å fremme sosial integrering av flyktninger i kaukasiske samfunn.» Alt som ifølge våre germanske kolleger skal til, er å få samtlige «kaukasiske» borgere til å inhalere oxytocin, som populært kalles for «lykkehormonet» eller «tillitshormonet». (Les rapporten (pdf).)Riktig dosert kan det fremme tilpasning til raske endringer i «sosiale samfunnsøkosystemer». Medikamentet brukes allerede med stort hell under fødsler. Det kan tenkes at doseringen må reguleres etter partitilhørighet.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for ABC ABC says:

  Innvandring uten økonomiske forutsetninger og et demokratisk grunnlag er 100% galskap. Handling og konsekvenser. Representativ demokrati har en stor potensial for forbedringer er mitt bet. Alternativet er mindre hyggelig. Mange amerikaner har skjønt hva som komme skal.

  AMERICANS KNOW SOMETHING IS WRONG: GUNS SALES UP 72%

  “Nearly 5 million Americans purchased a firearm for the very first time in 2020."

  The foundation’s current surveys revealed that 58% of all firearm purchases were among Black men and women, the largest increase of any demographic group. Women comprised 40% of first-time gun purchasers. Retailers also noted that they are seeing a 95% increase in firearm sales and a 139% increase in ammunition sales over the same period in 2019.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det er om å gjøre å skape borgerkrigslignende tilstander. Da er grunnlaget lagt for et kupp. Dette er et gjennomtenkt opplegg.

 3. Avatar for INK INK says:

  Jeg husker jeg leste et sted, hvis jeg forsto det rett, at reaksjonen på oxytocin avhenger av hvor mange oxytocinreseptorer (OXTR) man har som oxytocinet kan binde seg til, og dette varierer fra individ til individ og kommer av et samspill mellom arv og miljø i barndommen.

  For eksempel kan mishandling eller neglisjering i barndommen føre til dannelsen av færre reseptorer:

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Jeg tror det handler om å ta ut det revolusjonære potensialet FØR den kalde krigen starter opp på nytt, samt om å gi Trump nok støtte til å bli gjenvalgt.

  Det er i hverfall hva som jeg tror blir konsekvensen, om vi ser på hvordan de Gule Vestenne og Occupy Wall Street ble ufarliggjort ved å la et populært missnøyopprør bli tatt over av de som er så radikale at den folkelige støtten blir borte.
  as they say in france

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Åpenbart en kontrollert opposisjon det som skjer med BLM. Ingen grunn til å tro at eliten føler seg truet av dette. Nrk hadde en gladreportasje på dagsrevyen om hvordan de svarte bevæpner seg. Sikkert med støtte fra Nike og Apple. Men en dynamikk er startet det nok vil bli vanskelig å kontrollere

  https://www.youtube.com/watch?v=c9nTxOMtbEI
 6. Avatar for Mari Mari says:


Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere