Pentagon studerer biologiske våpen i Kasakhstan

12
Skjermdump fra video

Amerikanske militære forskere fra US Navy Medical Research Center, Silver Spring i Maryland har studert det som kalles «bioterrorism agents» i Pentagons laboratorier, går det fram av offisielle forskningsdokumenter. «Bioterrorism agents» er levende mikroorganismer eller gifter fra slike organismer (toksiner) som blir brukt til å framkalle sykdom eller død på mennesker, dyr eller avlinger. Se Store Norske Leksikon.

Det er den gravende journalisten Dilyana Gaytandzhieva som skriver om dette. Hun har gjennom mange år studert biologiske våpen, og har vist seg som en svært etterrettelig journalist. Vi har brukte henne som kilde mange ganger, og det er alltid veldokumentert.

Dilyana Gaytandzhieva skriver at Pentagon Unit A1266 sammen med lokale forskere har samlet inn 40.000 flått fra 13 regioner i Kasakhstan og isolert fire bio-toksiner som utgjør en seriøs bioterror-trussel. Det dreier seg om Tick-Borne Encephalitis Virus (TBEV), Crimean-Congo Hemorrhagic Fever Virus (CCHFV), Rickettsia og Coxiella burnetii (som utløser Q-feber).

Disse toksinene har egenskaper som gjør det mulig å spre dem over store områder gjennom aerosoler, altså finfordelte dråper eller partikler.

Alle de toksinene på flått som er blitt studert av Pentagon har tidligere blitt studert som biologiske våpen. TBEV er klassifisert av US National Institute of Allergy and Infectious Diseases som et biologisk våpen i kategori C. CCHF er ansett som et mulig biologisk våpen. Dette viruset forårsaker alvorlige blødninger og har en dødelighet på rundt 30 prosent. Toksinet Rickettsia utløser tyfus og Coxiella burnetii som sagt Q-feber. Begge er tidligere blitt studert og testet som biologiske våpen av USA, Japan og Sovjetunionen.

Pentagon Unit A1266 har også studert Rickettsia i infiserte lopper som er samlet inn ved Almaty i Kasakhstan.

Et annet Pentagon-prosjekt i Kasakhstan var studier av koronavirus i flaggermus. Det pågikk fra 2015 til 2018. Man samlet da inn 200 avføringsprøver fra flaggermus i tre huler i Kasakhstan, og 25 prosent av prøvene var koronapositive.

Pest er også et prioritert forskningsobjekt for Pentagon Unit A1266 i Kasakhstan, samt miltbrann og harepest. Senator Richard Lugar sa i en tale (pdf) til Senatet i USA i 2008 at et team av amerikanske vitenskapfolk hadde samlet og transportert ut prøver med pest ved hjelp av US Air Force fra Kasakhatan.

300 millioner dollar til biologiske laboratorier i Kasakhstan

Defense Threat Reduction Agency (DTRA) har brukt nesten $300 million på biologiske laboratorier i Kasakhstan siden 2009. Det er også satt bort videre forskning til private kontraktører, slik som en kontrakt til AECOM Government Services på 240,4 millioner dollar.

Pentagon har biologiske laboratorier i 25 land rundt omkring i verden. De finansieres under et militært program på 2,1 milliarder dollar fra Cooperative Biological Engagement Program (CBEP).


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Ifølge en rekke kilder fra FEMA, Pentagon og det hvite hus så var corona bølge 1 en test, det gikk som en drøm og når bølge 2 starter i oktober så vil verdens lockdown bli permanent.
  Vaksinen blir tvang, mao så tar de eierskap over kroppen din, barna dine og deg selv der du ikke lenger kan nekte å være labrotte for super psykopater.

  Kildene sier også at vaksinen vil ha en sporingstracker så man kan finne og spore opp de overlevende etter asteroide nedslagene som vil mer eller mindre utslette Europa og USA.

  https://www.youtube.com/watch?v=dPN1bsiwvKk
 2. Avatar for Toby Toby says:

  Nifst, til å bli paranoid av.
  Sist Steigan refererte D. Gaytandzhievas omtale av lab i Georgia, tok jeg dette opp med “oppegående” bekjente. De nektet å tro på hennes avsløringer, hadde ikke lest om dette, ville ikke tro på kommunisten Steigan.
  Hvordan få ut fakta til “vanlige folk”?

 3. Godt spørsmål.

  Hvor mye informasjon rekker du å gi ut på 8 sekunder ? Det er ifølge denne artikkelen, den tiden folk klarer å holde fokus før det skifter. En gullfisk klarer 9.Tror man kan bruke spørsmål som innfallsvinkel, og gjerne noe de har sett på TV nyhetene. Kanskje i små porsjoner.

  Folk er jo forskjellige, og interessene er forskjellig, så det kommer litt an på hva som oppleves relevant. Corbett report er jo en ok plass å starte kanskje, ellers er det en liste her om du trykker på menyen der det står T& H Colleagus.
  Det er forresten en bok om The Rotschilds der. “The truth about the Rotschilds.”

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  Tror egentlig det er lite frihet å hente på nettet

 5. Frihet har med selvrespekt å gjøre, og er et slag som står i sinnet.

  Noen mener det er viktig å sikre seg beviser som litteratur før sensuren slår til. Ennå er det en og annen film som den jeg postet med Susan Lindauer, men de videoene som var der før, kom ikke opp i kommentarfeltet. Søker man på ting, kommer det ikke opp som før, man må være spesifikk, føye til flere ord.

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det ser bra ut. Men de har ikke blomstret ennå. Og resultatet får man ikke før man trekker de opp av jorda. Har alltid brukt hestemøkk jeg har fått gratis, men denne gangen måtte jeg kjøpe kumøkk fra gartneriet. Så vi får se hvordan det går

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det er vel ca2 mnder siden nå. Men det har jo vært kjølig i den siste tiden

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Satser på potetferien. Da kommer det noen venner oppover fra Oslo. Kan uansett ikke ta de med til Nepal

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

4 flere kommentarer

Deltakere